Σε νέα συνέντευξή της στο Down Town η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια, τα συναισθήματα που της προκάλεσε και την πρόταση γάμου που της έκανε. Αναφέρθηκε, επίσης, στον Γολγοθά τους, από το δύσκολο χειρουργείο του τοκετού μέχρι την ημέρα που πήραν το μωρό στο σπίτι τους.

Για την πρώτη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας σχολίασε πως: «Μπορείς να πεις πως ήταν και καρμικό να βρεθούμε. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Και το πιο σημαντικό επικοινωνούμε με τα μάτια».

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Με τον Βασίλη έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια».

«Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια».

Η πρόταση γάμου λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, προέκυψε πολύ φυσικά: «Συνέβη πολύ γλυκά, στον καναπέ, έπειτα από πολύ Νetflix, πολύ τρυφερά μου είπε: “Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;”».

Μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής της ήταν, αναμφίβολα, ο τοκετός του παιδιού τους και η αγωνία μέχρι να το πάρουν στο σπίτι: «Είχα προαίσθημα ότι θα είναι ένας δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη ΜΕΘ νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

TAGS