Δεν έχει κρύψει ποτέ τα πάθη, τις σκοτεινές της σκέψεις αλλά και τη μάχη με τους δαίμονές της. Η Τζέιμι Λι Κέρτις, το απόλυτο κορμί των ‘80s, για την οποία ο αστικός μύθος υποστήριζε ότι είναι ερμαφρόδιτη – από τις πιο αστείες θεωρίες που έχουμε διαβάσει ποτέ – έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τα ναρκωτικά αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη της Ρούμπι, η οποία είναι τρανς.

Η διάσημη ηθοποιός λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε ότι ο γιος της Τόμας είναι πια η κόρη της Ρούμπι, σε μία προσπάθεια να πείσει την κοινωνία και τους ανθρώπους, να αποδεχτούν τα τρανς άτομα ως ίσα. Σε νέα της ωστόσο συνέντευξη, η οποία συνοδεύεται με φωτογράφιση, παραδέχεται ότι ακόμα δυσκολεύεται σε κάποια πράγματα: «Τον φώναζα Τόμας σε όλη του τη ζωή και τώρα πρέπει να αλλάξω και να την φωνάζω Ρούμπι. Καμιά φορά μπερδεύομαι αλλά δεν με παρεξηγεί ποτέ. Έχει μεγάλη κατανόηση».

«Τον φώναζα Τόμας σε όλη του τη ζωή και τώρα πρέπει να αλλάξω και να την φωνάζω Ρούμπι. Καμιά φορά μπερδεύομαι αλλά δεν με παρεξηγεί ποτέ. Έχει μεγάλη κατανόηση».

«Η μετάβαση δεν ήταν δύσκολη. Υπήρχαν πολλές σκοτεινές στιγμές και πολύ κλάμα», παραδέχεται. Aπό την πλευρά της η Ρούμπι, η οποία κάνει την παρθενική της εμφάνιση ως γυναίκα, στο πλευρό της μητέρας της είπε: «Συνειδητοποίησα από τα 16 ότι είμαι διαφορετική αλλά το ανακοίνωσα πολλά χρόνια αργότερα. Μεγάλο λάθος».

Η Λι Κέρτις, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποσπάσματα από τη συνέντευξη, με τα σχόλια να είναι πολύ γλυκά και υποστηρικτικά. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της έγραψαν ότι μετά τη δημόσια στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα, την αγαπούν ακόμα περισσότερο.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS