Θα έλεγε κανείς ότι η Κάιλι Τζένερ έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη της πρόκλησης με την εγκυμοσύνη της στα 21 της χρόνια, αλλά και τον τρόπο που την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την αποκαλύψει κατευθείαν με τη γέννηση της κόρης της. 

Ωστόσο, η ίδια δε φαίνεται διατεθειμμένη να σταματήσει- αντίθετα, συνεχίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media, συμπεριλαμβάνοντας σε πολλά από αυτά και την έξι μηνών κόρη της, Stormi. 

Μια πρόσφατη φωτογραφία της διέφερε από τις άλλες και μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια που προκάλεσε οργισμένα σχόλια και αντιδράσεις από τους φανς της.

Στην εν λόγω φωτογραφία που μοιράστηκε στο Snapchat, η Stormi φαίνεται να κοιμάται, ενώ στα αυτιά της διακρίνονται σκουλαρίκια. Ναι, η Κάιλι έχει τρυπήσει ήδη τα αυτιά της μικρής και αυτή η κίνηση θεωρήθηκε ακραία από τους ακόλουθούς της. 

Η επίμαχη φωτογραφία

Παρ΄όλα αυτά, η Κάιλι δε φαίνεται να πτοείται. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο εξώφυλλο του Forbes ως δισεκατομμυριούχος, ενώ η φωτογράφισή της στο περιοδικό GQ με τον σύντροφό της Τράβις Σκοτ κάνει από χθες το γύρο του ίντερνετ. 

Δείτε ένα βίντεο με το εξώφυλλο:

 

TAGS