Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργος Αγγελόπουλος μένουν πλέον μόνοι τους στην καλύβα των Διασήμων του Survivor. Η αποχώρηση του Χρανιώτη, άφησε μόνο τους δυο τους πίσω στην καλύβα. Τόσο οι Διάσημοι, όσο και οι Μαχητές έχουν κατά καιρούς πει πως το πιο δύσκολο πράγμα πλέον είναι η καθημερινότητα στην παραλία. Πόσο μάλλον όταν έχουν περιοριστεί κατά τέτοιο τρόπο και τα άτομα που μπορείς να επιλέξεις για να πεις δυο κουβέντες.

Οι Μαχητές σκέφτηκαν πως θα ήταν ωραίο να φάνε όλοι οι παίκτες μαζί, για να μην είναι μόνοι τους η Ευρυδίκη και ο Ντάνος, κάτι το οποίο έγινε. Όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίαζε το γεγονός στις συνηθισμένες συνεντεύξεις, όμως, μια ατάκα του προκάλεσε πανηγύρι στο twitter.

Η ατάκα του περί ζευγαριού, έκανε τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, γνωρίζει κάτι παραπάνω σχετικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε.

«Κάποια στιγμή είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις να φάμε όλοι μαζί. Δεν είχε γίνει πράξη αυτό. Σήμερα επειδή τα παιδιά έχουν μείνει και δύο κιόλας, και είναι δύσκολο. Δηλαδή, αν μπεις στη θέση των παιδιών, είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις μόνο ένα. Ό,τι και να κάνεις, ό,τι και να πεις, δεν περνάει η ώρα. Δηλαδή είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και ζευγάρι να είσαι με τον άλλον, όλη μέρα σε μία καλύβα δεν περνάει η ώρα. Οπότε είπαμε σαν ομάδα, πάμε να φάμε μαζί για να περάσουν τα παιδιά καλύτερα.».

 

 

 

 

TAGS