Η Μαρία Κίτσου, καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό», μίλησε για την πρόσφατη απώλεια κιλών της, για τους λόγους που δεν προτιμά, στην πραγματικότητα, τις live συνεντεύξεις, αλλά και για την αληθινή, πολυσυζητημένη σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός πρόσφατα έχασε 12-14 κιλά και για αυτή τη μεγάλη αλλαγή την εικόνα της σχολίασε τα εξής: «Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική, αλλά το κυριότερο ήταν ότι είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κιλά και τώρα επιστρέφω στα κανονικά μου, αφού διεκόπη η αγωγή. Βέβαια, αυτό το λουκ πήγαινε πολύ στη Λενιώ, που είναι χωριάτισσα, αγρότισσα, δυναμική, αλλά εμένα δεν με ικανοποιούσε καθόλου, ήθελα τον παλιό μου εαυτό».

Για την έκθεση μέσα από τις live συνεντεύξεις παραδέχτηκε πως δεν την προτιμά καθώς «είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και θέλω να μιλάω μόνο μέσα από τη δουλειά μου». Πρόσθεσε πάντως πως μετά τις «Άγριες Μέλισσες», «πήρα την υπερέκθεση σαν κάτι πολύ φυσιολογικό, δεν το φοβήθηκα. Και πριν ήμουν σπιτόγατος, έβγαινα πολύ επιλεκτικά, αλλά ούτε κρύφτηκα, ούτε είπα ότι θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου, ούτε ότι θα γίνω πιο σοβαρή να μη δίνω αφορμές, είμαι τελείως χύμα».

Στο πλαίσιο της υπερέκθεσης, οι προβολείς της δημοσιότητας στράφηκαν στη στενή σχέση που έχει αναπτύξει με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, την «πρώτη ερώτηση στην Google» όπως σχολίασε χαρακτηριστικά η Σκορδά. Τι απάντησε η Μαρία Κίτσου;

«Με τον Δημήτρη είμαστε καταρχάς πολύ καλοί συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις Άγριες Μέλισσες, κολλήσαμε αμέσως, τον θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο. Με εμπνέει και η στάση του για τη ζωή και η στάση του για την τέχνη. Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος, με τρομερή ενέργεια και ευαισθησίες, με ζωντάνια, σου δίνει πολλή δύναμη η συντροφιά μαζί του. Οι ταμπέλες δεν με αφορούν καθόλου. Κρατάμε αυτό, είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε και είμαστε καλά. Πήγαμε και διακοπές μαζί, κάναμε πάρα πολύ καλή παρέα».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS