Πριν από λίγες ημέρες, μέσω ίνσταγκραμ, η Pink ενημέρωσε το διαδικτυακό κοινό της ότι εκείνη και ο γιος της, Τζέιμενσον, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. 

Τότε, η τραγουδίστρια είχε κάνει λόγο για τα βαριά συμπτώματα που είχε κυρίως ο 3χρονος γιος της, αλλά και για το πώς αντιμετώπισαν τη νόσο από την πρώτη μέρα που μπήκε στη ζωή τους.

Τώρα η Pink έκανε άλλη μία εξομολόγηση, αυτή τη φορά στην Έλεν ΝτεΤζένερις, μέσω skype, όπου υπήρξε ιδιαίτερα περιγραφική σχετικά με τις σοβερές συνέπειες που είχε η νόσος στην ψυχολογία. της. Συγκεκριμένα είπε ότι πρόκειται για έναν εφιάλτη, τον οποίο αν και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπεία, δεν μπορεί να ξεπεράσει. 

«Με τα σχολεία και τις περισσότερες επιχειρήσεις στη χώρα να έχουν κλείσει ο Τζέιμσον ήταν ήταν ο πρώτος που εμφάνισε συμπτώματα. Ξεκίνησε με πυρετό στις 14 Μαρτίου. Αυτό ακριβώς συνέβαινε σε όλη τη χώρα. Κάθε μέρα και ένα νέο κρούσμα», είπε αρχικά η Pink η οποία άρχισε να αρρωσταίνει λίγες μέρες αργότερα, αν και στην αρχή δεν είχε πυρετό.

Όπως περιγράφει ήταν λάθος της πώς από την αρχή που ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα και έχοντας ήδη αναπνευστικά προβλήματα δεν χρησιμοποίησε έναν νεφελοποιητή.

«Δεν υπάρχει αυτός ο ιός. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή», είπε χαρακτηστικά.

Μάλιστα η Pink παραδέχτηκε με ειλικρίνεια πώς τόσο ή ίδια αλλά όσο και άλλοι σελέμπριτις έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο να κάνουν το τεστ. «Θα πρέπει να είστε θυμωμένοι μαζί μου που εγώ μπορώ να κάνω το τεστ και εσείς δεν μπορείτε. Όμως ο θυμός αυτός δεν πρόκειται να βοηθήσει την κατάσταση και πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί».

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Pink στην Έλεν ΝτεΤζένερις.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS