Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε πολλά να πει.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε για την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αφού όπως εκμυστηρεύτηκε λόγω της πολυδιάστατης προσωπικότητάς της είναι σαν να έχει πολλά παιδιά. «Την έπαιρνα στο studio, όταν ήταν 2 χρονών την έβαλα στο studio να τραγουδήσει και ήταν θεσπέσια» είπε χαρακτηριστικά.

Αφού παρακολούθησαν μαζί ένα συγκινητικό βίντεο με την 15χρονη Ελεωνόρα να τραγουδά μαζί με τον μπαμπά της στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να κάνει έκπληξη στον Γιάννη Ζουγανέλη παίρνοντας τηλέφωνο την κόρη του.

«Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος. Είναι υπέροχος μπαμπάς. Η σχέση μας είναι πολύ σημαντική για την ζωή μου. Με έχει αφήσει ελεύθερη να κάνω τις δικές μου επιλογές και τα δικά μου λάθη, υπερασπίζεται την ελευθερία των άλλων» είπε η Ελεονώρα για τον μπαμπά της.

«Κρατάω μέσα μου όλα αυτά που χτίστηκαν μαζί με τον Σάκη. Γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν του Μάνου Χατζηδάκι. Από τότε μόνο ο θάνατος μας χώρισε».

Μιλώντας για την απόφασή της να βρεθεί στο «The Voice», o Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Η Ελεονώρα αμφιταλαντευόταν για το αν θα πάει στο The Voice και εγώ επέμεινα να πάει. Η τηλεόραση είναι αντανάκλαση της ζωής μας. Κουλτούρα είναι αυτό που συμβαίνει, ό,τι ακούει ο κόσμος».

Ο παρουσιαστής και ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκαν και στον Σάκη Μπουλά: «Κρατάω μέσα μου όλα αυτά που χτίστηκαν μαζί με τον Σάκη. Γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν του Μάνου Χατζηδάκι. Από τότε μόνο ο θάνατος μας χώρισε».

Tέλος, μίλησε και για τον θάνατο του πολύ καλού του φίλου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Η απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν ό,τι πιο βίαιο έχω βιώσει. Μιλήσαμε λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS