Τη γνωρίσαμε μέσα από το πετυχημένο σήριαλ «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» το μακρινό 1994 ενώ ο ρόλος που την καθιέρωσε ήταν αυτός της σέξι Νάνσυς, στο «Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή», όπου υποδύθηκε τη φιλενάδα του Γιώργου Παρτσαλάκη.

Ο δρόμος της υποκριτικής έδειχνε στρωμένος με ροδοπέταλα για τη Μαρία Παπαλάμπρου, η οποία ωστόσο επέλεξε να βάλει πάνω απ’ όλα την οικογένειά της. Μάλιστα, όταν η κόρη της ήταν αρκετά μικρή, ακολούθησε τον σύζυγό της, Τάσο Αλεξόπουλο στο Βερολίνο, όπου από κοινού δημιούργησαν εταιρεία παραγωγής.

Μάλιστα, όταν η κόρη της ήταν αρκετά μικρή, ακολούθησε τον σύζυγό της, Τάσο Αλεξόπουλο στο Βερολίνο, όπου από κοινού δημιούργησαν εταιρεία παραγωγής.

Δυστυχώς, η μοίρα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι, μιας και ο Τάσος «έφυγε» από τη ζωή, με τη Μαρία να αποφασίζει μαζί με τη 17χρονη πια, κόρη της, να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Σήμερα, πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Πρόσωπο με πρόσωπο» και μιλάει για τα χρόνια στο Βερολίνο αλλά και για την ευκαιρία που είχε να γνωρίσει σταρς του Χόλιγουντ όπως η Νικόλ Κίντμαν και ο Μπραντ Πιτ. 

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS