ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ήταν ένας εφιάλτης να δουλεύεις μαζί της»: Η Αντέλ και η απαράδεκτη συμπεριφορά στο Las Vegas

Μήπως τα δάκρυά της δεν ήταν και τόσο αληθινά;

«Ήταν ένας εφιάλτης να δουλεύεις μαζί της»: Η Αντέλ και η απαράδεκτη συμπεριφορά στο Las Vegas

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η Αντέλ μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητούσε «συγνώμη» από τους θαυμαστές της κλαίγοντας, μιας και λόγω κρουσμάτων αναγκαζόταν να αναβάλλει τις παραστάσεις της στο Las Vegas. Η διάσημη τραγουδίστρια αισθάνθηκε άσχημα για τα εισιτήρια που είχαν προπληρωθεί και αποφάσισε να απολογηθεί η ίδια, και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια.

Η διάσημη τραγουδίστρια αισθάνθηκε άσχημα για τα εισιτήρια που είχαν προπληρωθεί και αποφάσισε να απολογηθεί η ίδια, και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια.

Η κίνηση φυσικά έγινε δεκτή με συμπάθεια και αγάπη, μιας και η Αντέλ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το σύνολο του κοινού. Παρόλα αυτά, λίγες ώρες πριν, νέες πληροφορίες κάνουν τον γύρο του κόσμου, οι οποίες ουσιαστικά ενοχοποιούν την Βρετανίδα σταρ, και όχι τον covid, για την αναβολή, ίσως και ακύρωση των παραστάσεων.

«Ήταν ένας εφιάλτης να δουλεύεις μαζί της» υποστηρίζουν άτομα που βρέθηκαν κοντά της το τελευταίο διάστημα. Είναι γνωστό ότι η Αντέλ είναι τελειομανής και υποφέρει από άγχος. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν εκρηκτικός με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να μην είναι και η καλύτερη. Επιπλέον, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα στο τεχνικό κομμάτι, μιας και η ομάδα της τραγουδίστριας ήθελε να εγκαταστήσει τα δικά της μηχανήματα, κάτι που το Caesars Palace δεν έβρισκε απαραίτητο. Μάλιστα στο παρελθόν, σταρς όπως η Μαντόνα, η Μαράια Κάρεϊ και η Σελίν Ντιόν – που δεν φημίζονται για τον γλυκό τους χαρακτήρα- είχαν μείνει άκρως ικανοποιημένες.

Μάλιστα στο παρελθόν, σταρς όπως η Μαντόνα, η Μαράια Κάρεϊ και η Σελίν Ντιόν – που δεν φημίζονται για τον γλυκό τους χαρακτήρα- είχαν μείνει άκρως ικανοποιημένες.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η ομάδα της Αντέλ είχε πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις, τις οποίες δεν είχαν γνωστοποιήσει εξ’ αρχής. Την κατάσταση έκαναν χειρότερη και τα νεύρα της σταρ, η οποία στο παρελθόν έχει ακυρώσει ξανά τελευταία στιγμή εμφανίσεις της, γιατί κάτι την ενοχλούσε.

Πολλοί θεώρησαν το δημόσιο ξέσπασμά της υποκριτικό. Ίσως τελικά και να είναι, αν αναλογιστεί κανείς, ότι μάλλον οι παραστάσεις της αναβάλλονται επ’ αόριστον.

Κεντρική φωτογραφία: @adele

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.