ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ισχυρίζεται πως τον εξανάγκασε σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών: Νέες αγωγές για τον Κέβιν Σπέισι

Η αποκαθήλωση συνεχίζεται, με κατήγορους τον ηθοποιό Άντονι Ραπ και έναν ακόμα, ανώνυμο άντρα.

Ισχυρίζεται πως τον εξανάγκασε σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών: Νέες αγωγές για τον Κέβιν Σπέισι

Νέες αγωγές κατατέθηκαν την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, εναντίον του Κέβιν Σπέισι, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times: Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ και ένας ακόμα, ανώνυμος άντρας υποστηρίζουν ότι τούς είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη δεκαετία του ‘80, όταν εκείνοι ήταν περίπου 14 ετών.

Ανάμεσα στους ισχυρισμούς είναι ότι ο άλλοτε περιζήτητος αστέρας του House of Cards είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε ένα έφηβο αγόρι που είχε γνωρίσει σε μαθήματα υποκριτικής στις αρχές των 80s. Το είχε προσκαλέσει στο διαμέρισμά του όπου «ενεπλάκησαν σε σεξουαλικές πράξεις» σε διάφορες περιστάσεις. Στην τελευταία τους συνάντηση ο Σπέισι, σύμφωνα πάντα με την αγωγή, εξανάγκασε το αγόρι να συνευρεθεί μαζί του παρόλο που εκείνο αντιστεκόταν και του έλεγε «όχι».

Ο Άντονι Ραπ, που γνώρισε τον Σπέισι σε μια παράσταση στο Μπρόντγουεϊ, τον είχε κατηγορήσει για πρώτη φορά το 2017 ότι τον παρενόχλησε σε ένα πάρτι το 1986, στο διαμέρισμα του Σπέισι στο Μανχάταν. Όπως γράφει το κείμενο της αγωγής, ο Σπέισι τον έπιασε από τα οπίσθια, τον σήκωσε σε ένα κρεβάτι και ξάπλωσε από πάνω του. Ο Ραπ, σύμφωνα πάντα με τη δική του εκδοχή των γεγονότων, κατάφερε να απελευθερωθεί και έφυγε από το διαμέρισμα. Τότε, ο Σπέισι, καλούμενος να σχολιάσει την κατηγορία, είπε ότι δεν θυμόταν εκείνη τη συνάντηση, προσθέτοντας πως «αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως το περιέγραψε, του χρωστάω την πιο ειλικρινή συγγνώμη για ό,τι θα μπορούσε να είναι μια βαθιά ανάρμοστη συμπεριφορά σε κατάσταση μέθης».

Πριν από δύο χρόνια ο 61χρονος ηθοποιός αντιμετώπισε μια ακόμα παρόμοια αγωγή, από έναν 18χρονο άντρα που τον κατηγόρησε ότι του έβαλε χέρι σε ένα εστιατόριο το 2016, αλλά τελικά η υπόθεση αποσύρθηκε όταν ο δικηγόρος του Σπέισι προειδοποίησε τον κατήγορο πως σε περίπτωση που είχε διαγράψει στοιχεία από το κινητό του, θα του φόρτωναν κακούργημα.

Πέρυσι μια ακόμη υπόθεση εναντίον του Σπέισι αποσύρθηκε από τα δικαστήρια, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι. Εμπλεκόταν ένας μασέρ, ο οποίος δεν βρίσκεται πια εν ζωή, που είχε κατηγορήσει τον Σπέισι ότι στη διάρκεια συνεδρίας εκείνος του είχε βάλει χέρι και είχε προσπαθήσει να τον φιλήσει προτού προχωρήσει σε στοματικό σεξ.

Γιατί πεθαίνουν τόσοι κατήγοροι του Σπέισι; Μια υπόθεση που μοιάζει βγαλμένη από το House of Cards:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Photo: EPA/NICOLE HARNISHFEGER / POOL

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.