Είναι μία ιδιαίτερη ηθοποιός, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και εξίσου πολλές δυνατές ερμηνείες. Το νεανικό της παρουσιαστικό και η εύθραυστη σιλουέτα της, είναι σήμα κατατεθέν της, ενώ όσα χρόνια κι αν περάσουν, πάντα θα την έχουμε στο μυαλό μας ως το όμορφο κορίτσι με τα εκφραστικά μάτια.

Ο λόγος για την αγαπημένη Ιωάννα Παππά, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια, ζει την απόλυτη ευτυχία, μιας και βιώνει τη χαρά της μητρότητας. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει αναφερθεί στην απόκτηση παιδιού στα σαράντα, γεγονός που μέχρι πρόσφατα θεωρείτο ταμπού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει αναφερθεί στην απόκτηση παιδιού στα σαράντα, γεγονός που μέχρι πρόσφατα θεωρείτο ταμπού.

Η Ιωάννα έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιλογή της δίνοντας δύναμη σε πολλές γυναίκες εκεί έξω, οι οποίες επηρεάζονται από κακόβουλα σχόλια.

Δεν έχει χάσει στιγμή από το μεγάλωμα του γιου της, αναφέρει χαρακτηριστικά, παρόλο που εργάζεται ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα φέτος την είδαμε στην «Έξαψη» του Mega, ενώ αυτή την περίοδο περιοδεύει με τους Βάκχες.

Φυσικά, και παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, ξεκλέβει πάντα χρόνο προκειμένου να τον περνά με τον γιο της. Μάλιστα ανέβασε και μία τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία, με την ίδια να κοιτάζει στα μάτια με λατρεία τον μικρούλη Αντώνη.

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS