ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ήμουν απρόσεκτος, το παραδέχομαι»: Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για το περιβόητο τηλεφώνημα

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για το γεγονός ότι τα ανοικτά θέατρα παραμένουν ανοικτά και για το αν τελικά παρενέβη ο ίδιος.

«Ήμουν απρόσεκτος, το παραδέχομαι»: Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για το περιβόητο τηλεφώνημα

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέατρο στην εποχή του κορονοϊού. Με αυτή την αφορμή απάντησε και για τη φράση του, σε ενάρτησή του, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Μία από τις πιο ηχηρές αντιδράσεις ήταν εκείνη της κ. Ακρίτα, η οποία αφού πρώτα γνωστοποίησε ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Μαρκουλάκη, στη συνέχεια καυτηρίασε το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε αυτή την απόφαση- δηλαδή να μείνουν ανοιχτά τα θέατρα- μετά τα όσα εισηγήθηκε ο ηθοποιός και όχι ακούγοντας τα όσα του είπαν ειδικοί επί του θέματος.

Είχε προηγηθεί μια ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Χωμενίδης ευχαριστώντας τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου, στην οποία ανάρτηση ο ηθοποιός απάντησε:

«Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».

Αυτό το τελευταίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τον γνωστό ηθοποιό να δέχεται σφοδρή κριτική από την κοινή γνώμη.

Εξηγώντας εκείνη την τοποθέτηση του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διευκρίνησε:

«Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου των ευχαριστηρίων για το ότι έμειναν ανοιχτά τα θέατρα, γράφοντας αυτή την περίφημη φράση "ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών". Προφανώς, δεν εννοώ ότι πήγε κανείς ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών, ούτε πρέπει γενικά να πηγαίνουμε ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών.

Η δική μου συμπεριφορά και ο δικός μου τρόπος μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είμαι υπέρ των εισηγήσεων των υγειονομικών φυσικά. Τους ειδικούς θα ακούμε. Οι λέξεις ήταν λάθος, ήταν απρόσεκτες».

Επιπλέον όπως είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης η απόφαση της κυβέρνησης αφορά αποκλειστικά τα ανοικτά θέατρα και δεν επηρεάζει σε κανένα σημείο την παράσταση που σκηνοθετεί ο ίδιος στο θέατρο Παλλάς. «Το Τρίτο Στεφάνι ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς. Τα κλειστά θέατρα παραμένουν κλειστά μέχρι τις 4 Οκτωβρίου και όποια συζήτηση έχουμε κάνει ως τώρα αφορά αποκλειστικά τα ανοικτά θέατρα».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.