Είναι ένα πρόσωπο αρκετά προβεβλημένο και αγαπητό ενώ παράλληλα δίνει σπάνια συνεντεύξεις και προστατεύει την προσωπική της ζωή με νύχια και με δόντια. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Ενώπιος Ενωπίω» για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το πρώην μοντέλο, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος μάλιστα μίλησε για τη σύζυγό του μέσω ενός βίντεο, αλλά και για τα παιδιά της. Μάλιστα για πρώτη φορά έκανε αποκαλύψεις για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της γέννησης του μικρότερου παιδιού της.

«Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μία δυσκολία αλλά δεν ήθελα να το σκέφτομαι πολύ. Ο Βασίλης υπήρξε ο φύλακας – άγγελός μου. Αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμουν τόσο προετοιμασμένη. Όταν μπήκα να γεννήσω, πήρα τηλέφωνο μόνο τη μοναχή μου στην Πάτμο». Μάλιστα σε σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου ότι η περιπέτεια αυτή παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της, απλά χαμογέλασε και αρκέστηκε να πει ότι τέλος καλό όλα καλά.

Όταν μπήκα να γεννήσω, πήρα τηλέφωνο μόνο τη μοναχή μου στην Πάτμο». Μάλιστα σε σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου ότι η περιπέτεια αυτή παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της, απλά χαμογέλασε και αρκέστηκε να πει ότι τέλος καλό όλα καλά.

Όσον αφορά στη σχέση των τριών παιδιών της από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Συζητάω τα πάντα με τις κόρες μου. Ήταν οι πρώτες που έμαθαν για τη σχέση μου με τον Βασίλη και ήταν οι πρώτες με τις οποίες συζήτησα το ενδεχόμενο του γάμου. Ήταν κάπως σαν να πήρα την άδειά τους», είπε χαριτολογώντας.

Ενώ για την εξωτερική της εμφάνιση και τις αισθητικές παρεμβάσεις είπε με ειλικρίνεια: «Δεν έχω πρόβλημα να κάνω ακόμα και αισθητικές παρεμβάσεις. Το μόνο που θέλω ωστόσο είναι να μην αλλοιώσω την εμφάνιση μου. Δεν θεωρώ βέβαια ταμπού για μία γυναίκα να κάνει αισθητικές επεμβάσεις πλέον».

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS