Τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαρτζούκου.

Σε σχετική δήλωσή της στην εφημερίδα On Time η Μαρτζούκου μίλησε για τον λόγο του χωρισμού τους, εξηγώντας πως η ζωή δεν τα φέρνει όλα όπως τα θέλουμε, δείχνοντας την πικρία της για την εξέλιξη της σχέσης τους.

«Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε».

«Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας».

Η Ιώαννα Μαρτζούκου και ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ζευγάρι από το 2007. Γνωρίστηκαν σε μία φωτογράφιση για το περιοδικό Life&Style. Εκείνος πόζαρε μαζί με τον πατέρα του, εκείνη ήταν fashion director. Μετά από παρότρυνση του φίλου του Κωνσταντίνου, Ιωσήφ Μαρινάκη, ένα μήνα μετά πήγε να τον δει και κάπως έτσι ξεκίνησε να γράφεται η δική τους ιστορία.

Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε αγάπη, σε ένα μεγάλο έρωτα, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί τον γιο τους Ιάσονα. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε την 1η Σεπτεμβρίου 2009 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island.

H σχέση τους κυλούσε ομαλά και κανείς δεν πίστευε ότι υπάρχουν σύννεφα στον γάμο τους. Παρόλα αυτά καποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αυτή την περίοδο, η Ιωάννα Μαρτζούκου είναι full time μαμά και ασχολείται με τον γιο της, Ιάσονα που είναι 8 χρονών. Μάλιστα, οι δυο τους μένουν στο πατρικό σπίτι της Τζένης Καρέζη στα Ιλίσια ενώ ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS