Μια περιπέτεια με την υγεία της πέρασε πρόσφατα η Ζέτα Δούκα η οποία πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι αναγκάστηκε να αφαιρέσει δύο μεγάλες κύστες από τις ωοθήκες της μέσω χειρουργικής επέμβασης.

Φορώντας το μπικίνι της και πολύ χαμογελάστή, η ηθοποιός θέλησε να στείλει μέσω ίνσταγκραμ το μήνυμά της για την έγκαιρη και σωστή πρόληψη, δείχνοντας τα σημάδια που της άφησε στο σώμα η λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

«Στη ζωή μου, έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα που έχουν αφήσει το "σημάδι" τους πάνω μου. Άλλα σημάδια είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, άλλα όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθιά στη ψυχή μας… Όλα όμως, με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν, όλα όσα έχω καταφέρει!

Το συγκεκριμένο σημάδι, μαζί με τέσσερα ακόμη στην περιοχή της κοιλιάς, το απέκτησα κατά τη λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν 2 μήνες και μου υπενθυμίζει την τεράστια σημασία της σωστής ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την υγεία μας, αφού στα πλαίσια εξάμηνου (!) γυναικολογικού ελέγχου, εμφανίστηκαν δύο μεγάλες κύστες ωοθηκών που, αν τις έβλεπα στον ετήσιο έλεγχο που συνήθως κάνω, μάλλον θα είχα υποστεί ολική υστερεκτομή!» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση της Ζέτας Δούκα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική φωτογραφία:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS