Η Χάιντι Κλουμ είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά αριθμοί στη σειρά και παρά την κλισέ αυτή προσέγγιση δε μπορούμε παρά να το αναμασήσουμε κι εμείς βλέποντας κάποιες γυναίκες που το επιβεβαιώνουν περίτρανα. 

Το αγαπημένο μοντέλο διατηρεί ενεργό το προφίλ της στο ίνσταγκραμ και σε μία από τις αναρτήσεις της, ενώ ήταν ακόμα στη μέση της καραντίνας, κατάφερε και δημιούργησε ένα σούπερ viral ποστ.

Έκανε το κατ' οίκον κομμωτήριο να μοιάζει με editorial μόδας. Πώς το κατάφερε; Αφού ξέρει να το κάνει. Έχει την πείρα του μοντέλου και την αίσθηση του αισθησιασμού. Δυνατός συνδυασμός. 

Περιμένοντας στο σπίτι της, τον προσωπικό της hair stylist, Lorenzo Martin, για να ανανεώσει τις ανταύγειες της, σκέφτηκε ότι καλό θα ήταν να μη φορέσει κάτι συμβατικό, να μπει σε μια διαδικασία φωτογράφισης μόδας.

Έτσι, ενώ ο κομμωτής θωρακίστηκε πίσω από μια ολόκληρη μαύρη ομπρέλα, στην οποία έκανε δύο τρύπες για να περάσουν τα χέρια του, αυτή δε φόρεσε τίποτα. Δηλαδή φόρεσε τα εσώρουχά της, τις γόβες της και ένα διχτυωτό καλσόν. Σούπερ hot θύμισε εποχές των editorials σε λαϊφστάιλ περιοδικά. 

Το location ήταν ο καταπράσινος κήπος του σπιτιού της κάτι που ενίσχυσε αυτή την εικόνα. 

Το σχόλιο της στην ανάρτηση ήταν προφανώς σαρκαστικό, καθώς αναφερόταν στις «καλύτερες στιγμές της κοινωνικής αποστασιοποίησης».

 

Δείτε το ποστ της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS