Δεν αναζητούμε μόνο στην Ελλάδα το επόμενο, καυτό μοντέλο της χώρας. Το Νext Top Model που ξεκίνησε από την Αμερική είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα τους και η Γερμανία, όπου τον ρόλο της Βίκυς Καγιά έχει η Χάιντι Κλουμ.

Το σούπερ μόντελ βρίσκεται στην προετοιμασία του νέου κύκλου επεισοδιών και φρόντισε να ανεβάσει τα σχετικά στιγμιότυπα και στο ίνσταγκραμ. 

Σε αυτά την βλέπουμε να αφήνεται στα χέρια έμπειρων makeup artists, αλλά και να επιλέγει ρούχα. Βέβαια, δεν είναι μόνη της στα γυρίσματα αφού έχει πάρει για παρέα δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας της. Την κόρη της και την μητέρα της.

Οι τρεις γενιές της Κλουμ φαμίλιας ποζάρουν με μάσκες μέσα σε μία μεγάλη λιμουζίνα με μάσκες προστασίας και δεν γίνεται να μην προσέξουμε την ομοιότητα στα χαρακτηριστικά τους, αλλά και στο χρώμα των μαλλιών τους.

Μάλιστα, η 16χρονη Λένι είχε συνοδέψει ξανά τη μαμά της στα γυρίσματα του πετυχημένου γερμανικού σόου.

Για την ιστορία να πούμε ότι μετά το περιστατικό με τη διπλή νικήτρια στο περσινό Greece's Next Top Model η Χάιντι Κλουμ είχε δηλώσει έκπληκτη καθώς είχε λάβει πολλά παράπονα από Έλληνες χρήστες στο Twitter.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS