ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Χάιντι Κλουμ περπάτησε ξυπόλητη στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει την παραμονή της στην Ελλάδα.

Η Χάιντι Κλουμ περπάτησε ξυπόλητη στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Με αφορμή τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model στην Ελλάδα, η Χάιντι Κλουμ ως παρουσιάστρια, άδραξε την ευκαιρία για μερικές ακόμα ημέρες διακοπών και απαθανατίστηκε από το φακό σε χαλαρές στιγμές τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο.

Η Γερμανίδα καλλονή, η οποία παρουσιάζει το reality show για 15η συνεχόμενη χρονιά, προχώρησε σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας κλέβοντας πάντα τις εντυπώσεις. Μεταξύ αυτών και η «βόλτα» στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου βρέθηκε με το υπόλοιπο σετ της παραγωγής, πραγματοποιώντας λήψεις για το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η 48χρονη Κλουμ φορούσε ένα total neon πορτοκαλί σύνολο, με ασορτί στιλέτο γόβες, τις οποίες επίλεξε να βγάλει για να περπατήσει ξυπόλητη στο πλακόστρωτο της ιστορικής οδού. Μαζί της βρέθηκε και ο σύντροφός της, Τομ Κάουλιτζ, ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Η 48χρονη Κλουμ φορούσε ένα total neon πορτοκαλί σύνολο, με ασορτί στιλέτο γόβες, τις οποίες επίλεξε να βγάλει για να περπατήσει ξυπόλητη στο πλακόστρωτο της ιστορικής οδού. Μαζί της βρέθηκε και ο σύντροφός της, Τομ Κάουλιτζ, ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Νωρίτερα, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το Ζάππειο Μέγαρο, όπου πόζαρε μέσα στο iconic look της. Ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό click που κοινοποίησε η Κλουμ στον λογαριασμό της στο Instagram από την παραμονή της στην Ελλάδα, αφού η ίδια σε άλλο post της έδειξε στους θαυμαστές της την όμορφη θέα του δωματίου της στην Μύκονο, όπως επίσης και πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγο της, ανταλλάζοντας τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στο κατάστρωμα του πλοίου από τον Πειραιά προς το φημισμένο νησί.

Έκτος από την Χάιντι Κλουμ, στην Ελλάδα βρίσκεται και η Κάιλι Μινόγκ για τις ανάγκες των γυρισμάτων, αφού όπως φαίνεται η Αυστραλή pop star θα είναι μια από τους κριτές - έκπληξη του παιχνιδιού. Τόσο η ίδια, όσο και η Κλουμ κοινοποιήσαν στα social media, ένα στιγμιότυπο με τις δύο τους σε ένα χαλαρό catwalk στο εσωτερικό του νεοκλασικού κτιρίου του Μεγάρου.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.