Η σύγκριση ανάμεσα στη Βικτόρια Μπέκαμ και τον γιο της, Ρομέο, είναι αναπόφευκτη, ιδιαίτερα από τότε που εκείνος αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας του και να ασχοληθεί με τη μόδα, έστω και από τη σκοπιά του μόντελινγκ. Συγκεκριμένα, ο γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, 17 χρονών σήμερα, έκανε το ντεμπούτο του ως το πρόσωπο του οίκου Burberry το 2012.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία μητέρας και γιου, που μοιράστηκε ο Ρομέο στο λογαριασμό του στο Instagram, παρατηρούμε τις ομοιότητες και τις διαφορές τους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει αναμφίβολα το σταρένιο χρώμα της επιδερμίδας, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τα μακριά, καστανά μαλλιά του Ρομέο να μας παραπλανήσουν: δεν είναι τα φυσικά του, αλλά περούκα.

 

Όμως και η Βικτόρια έκανε, πριν από λίγες μέρες, μια ανάρτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους παρακολουθούν στενά την οικογενειακή ζωή τους: Μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με αφορμή την 21η επέτειό τους. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που είπαμε το “ναι”» σχολιάζει η σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl στη λεζάντα, προσθέτοντας: «Τέσσερα παιδιά, τέσσερα σκυλιά, τόσο πολύ γέλιο – και κάθε μέρα που περνάει σε αγαπάω περισσότερο».

 

Δείτε τη Βικτόρια Μπέκαμ και τον γιο της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε τη φωτογραφία για την επέτειο γάμου των Μπέκαμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS