Η τάση «gray hair don't care» αποκτά όλο και περισσότερες πιστές θαυμάστριες, αφού τα φυσικά γκρίζα και ασημένια μαλλιά σηματοδοτούν μια νέα εποχή στον κόσμο της ομορφιάς. Στη διάρκεια των lockdowns πολλές γυναίκες έπαψαν να βάφουν τα μαλλιά τους, μια κίνηση που διατήρησαν ακόμα και μετά την φυσιολογική λειτουργία των κομμωτηρίων. Άλλωστε, η Άντι Μακ Ντάουελ υπήρξε πρωτοστάτης των φυσικών μαλλιών και μάλιστα σε glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αγκαλιάζοντας ευλαβικά την ηλικία της. Με τη σειρά της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως ιέρεια του στιλ, ανέδειξε τις φυσικές μαργαριταρένιες ρίζες της σε ένα viral στιγμιότυπο επανασύνδεσης του «Sex and the City». Τα φυσικά γκρίζα μαλλιά είναι η hot τάση που υιοθετήθηκε πιστά και στους royal κύκλους.

Η βασίλισσα Λετίσια, γνωστή για το κομψό και διαχρονικό της στιλ, έχει αποδείξει επανειλημμένα πως δεν διστάζει να ακολουθεί τα trends, πραγματοποιώντας μοναδικές εμφανίσεις. Αυτή την φορά, η βασίλισσα της Ισπανίας βρέθηκε στο επίκεντρο των fashion συζητήσεων, όχι τόσο για τις ενδυματολογικές της επιλογές – οι οποίες προφανώς και ήταν άξιες προσοχής – αλλά για την απόφαση της να αναδείξει τα γκρίζα μαλλιά της, όπως πολλές κυρίες του Χόλιγουντ. Με ένα κατακόκκινο παλτό, το οποίο συνδύασε με total black outfit, η Λετίσια βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Φίλιππο, προκειμένου να ταξιδέψουν με το ιδιωτικό jet της οικογένειας στην Σουηδία, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Αυτού Μεγαλειότητας του βασιλιά της χώρας. 

Με ένα κατακόκκινο παλτό, το οποίο συνδύασε με total black outfit, η Λετίσια βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Φίλιππο, προκειμένου να ταξιδέψουν με το ιδιωτικό jet της οικογένειας στην Σουηδία, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Αυτού Μεγαλειότητας του βασιλιά της χώρας. 

Όπως ήταν φυσικό, το ενδιαφέρον κέντρισαν οι φυσικές γκρίζες τούφες, που υπήρχαν διάσπαρτες στο περιποιημένο καστανό hair look της. Η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων, που έγινε μέλος στης ισπανικής βασιλικής οικογένειας το 2004, απέδειξε πως το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών αποτελεί μια ανερχόμενη τάση που θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: abacapress.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS