Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η αθλήτρια της γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, η οποία πριν από ένα μήνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Η νεαρή αθλήτρια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους και αυτή τη φορά θέλησε να δείξει στους followers της, πως είναι το σώμα της ένα μήνα μετά την γέννα.

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές καθώς σχεδόν δε φαίνεται ότι η Βασιλική Μιλλούση έγινε για δεύτερη φορά μητέρα μόλις έναν μήνα πριν. Η ίδια βέβαια συνέχιζει να γυμνάζεται καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν είχε πάρει πολλά επιπλέον κίλα. Σίγουρα πάντως και η δύναμην των «καλών» γονιδιών παίζει τον δικό της ρόλο.

«Ένας μήνας από τη γέννηση της δεύτερης μπεμπούλας μου, ανάμεικτα συναισθήματα, πολλά ερωτήματα, κάποιες ανασφάλειες και φυσικά κούραση, ξενύχτια! Όμως γεμάτες αγκαλιές, μοναδικές τρυφερές στιγμές και πάνω από όλα αισιοδοξία! Σύντομα όλα θα βρουν το ρυθμό τους!», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Δείτε την ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS