Περιπέτειες με την υγεία της φαίνεται πως αντιμετώπισε λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα η Τζέιν Μπίρκιν, όπως αποκάλυψε ο ξένος τύπος. Η βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστριας, που συνδέθηκε με την αιώνια νεότητα και ανεμελιά, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η οικογένεια της 74χρόνης star, επιβεβαίωσε την είδηση, καθησυχάζοντας, ωστόσο, τους θαυμαστές της, αποκαλύπτοντας πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, πλέον βρίσκεται σπίτι της και αναρρώνει καλά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η είδηση για την περιπέτεια της υγείας της, έφτασε μαζί με την ακύρωση της εμφάνισής της στο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου στη Ντοβίλ της Γαλλίας. Εκεί, η Μπίρκιν επρόκειτο να παρευρεθεί με την κόρη της, Σαρλότ Γκενσμπουργκ, για να μιλήσει για το νέο ντοκιμαντέρ «Jane by Charlotte», μια ιστορία δια χειρός της κόρης της, που περιγράφει την ζωή της ιέρειας των 60s ως μητέρα, σύζυγος και καλλιτέχνιδα. Μάλιστα, η Σαρλότ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ανέβαλε το project αυτό γιατί ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την μητέρα της.

«Jane by Charlotte», μια ιστορία δια χειρός της κόρης της, που περιγράφει την ζωή της ιέρειας των 60s ως μητέρα, σύζυγος και καλλιτέχνιδα

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που η Τζέιν Μπίρκιν απασχολεί τον διεθνή τύπο με περιστατικά της υγείας της, καθώς η ίδια διεγνώσθη με λευχαιμία το 2002 και έκτοτε πάλευε με την χρόνια νόσο. Στις τελευταίες της εμφανίσεις, όμως, έδειχνε πως έχει ξεπεράσει εντελώς την ασθένεια και συνεχίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τις κόρες της, Σαρλότ και Λου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική Φωτογραφία: ΑΠΕ - EPA/Sebastien Nogier

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS