ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η τραγική ιστορία του Μάθιου Πέρι. Η μάχη με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και την απώλεια μνήμης

Πώς η τεράστια επιτυχία από τα Φιλαράκια κάλυπτε την απόγνωση και τους δαίμονες του 47χρονου σήμερα, ηθοποιού.

Η τραγική ιστορία του Μάθιου Πέρι. Η μάχη με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και την απώλεια μνήμης

Το Χόλιγουντ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ούτε η τεράστια επίτυχια, επίσης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχουν οδηγήσει πολλούς ηθοποιούς σε απόγνωση και ματαιότητα. Ο Μάθιου Πέρι είναι μια τέτοια περίπτωση.

Όλα ξεκίνησαν όταν χρειάστηκε να του χορηγηθεί ποσότητα φαρμάκων για θεραπευτικούς λόγους, μετά από ένα ατύχημα με το τζετ-σκι, το 1997. «Με έκαναν τόσο καλά, όσο δεν είχα νιώσει ποτέ» δήλωσε κατόπιν. Ο εθισμός ήταν το αμέσως επόμενο βήμα. Έχει περάσει τρεις ολόκληρους κύκλους από τα Φιλαράκια, τα οποία δε θυμάται καν, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Ο Τσάντλερ Μπιγκ δεν ήταν πάντοτε «παρών». Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν πήγε μεθυσμένος στα γυρίσματα, παρόλο που στην προσωπική του ζωή δεν ήταν ποτέ νηφάλιος.

Οι αποτοξινώσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, με σοβαρές δηλώσεις κάθε φορά από τον ίδιο, ότι αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια. Ποτέ όμως δε στάθηκε τόσο δυνατός ώστε να τα καταφέρει να μείνει μακριά από τις εξαρτήσεις του, για καιρό.

Σήμερα, στα 47 του, δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό, στις τελευταίες του εμφανίσεις δείχνει κάτι παραπάνω από κουρασμένος και πρόωρα γερασμένος. Παραμένει, βέβαια, ένας διάσημος εργένης παρόλο που η λίστα τον συντρόφων του είναι μεγάλη και απαρτίζεται από πολλές διάσημες κυρίες της σόουμπιζ. Μια εκ των οποίων είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, η σχέση των οποίων χρονολογείται λίγο μετά την γκεστ εμφάνισή της στη σειρά.

Τα μίντια χαρακτηρίζουν τη σημερινή εικόνα του ανησυχητική, με τον «Τσάντλερ» να δείχνει εξαντλημένος και ατημέλητος στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο Μάθιου Πέρι γεννήθηκε στις 19 του Αυγούστου του 1969, στο Γουλιαμστάουν στη Μασαχουσέτη. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν ακόμη βρέφος και μεγάλωσε με τη μητέρα του στην Οττάβα του Καναδά. Δύο ήταν οι μεγάλες του αγάπες: το τένις και η υποκριτική. Σε ηλικία 15 ετών πήγε να ζήσει με τον πατέρα του στο Λος Άντζελες. Ενώ ήταν ακόμα στο γυμνάσιο έπαιξε στην πρώτη του ταινία, με τίτλο «In A Night in the Life of Jimmy Reardon». Η ταινία ήταν μια εμπορική αποτυχία.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.