«Έχω περάσει πολύ μεγάλο διάστημα στη ζωή μου που αποζητούσα τη μοναξιά και να εξυπηρετώ τις ανάγκες μου εφήμερα. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι η τελευταία μου σχέση, δημιούργησε τέτοια ταραχή μέσα μου που δεν ήθελα να ξανασυνδεθώ, δεν ήθελα να ξαναπεράσω αυτά που πέρασα. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, θέλει ρίσκο η ζωή. Όσο και αν μας πληγώνουν οι άνθρωποι, δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει αυτό συνέχεια. Πρέπει να αποζητούμε τη συντροφικότητα, το μαζί, να είμαστε ανοιχτοί συνέχεια, να θέλουμε έναν άνθρωπο να κάνουμε μια αγκαλιά, γιατί η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα», ανέφερε ο ηθοποιός στο πρωινό της Φαίης Σκορδά. Ο γοητευτικός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος», αναφέρθηκε στην τελευταία δύσκολη πενταετία, με το πρόβλημα υγείας, την οποία πέρασε χωρίς να έχει δίπλα του κάποια σύντροφο.

«Την έχω ζήσει πολύ τη μοναξιά. Τα πέντε τελευταία χρόνια είμαι μόνος μου, δεν είμαι σε σχέση. Πέρασα αυτή την πενταετία που ήμουν μόνος μου και έχοντας ένα δύσκολο προσωπικό ζήτημα υγείας, στο οποίο δεν είχα κάποιον να ακουμπήσω ουσιαστικά, να ακουμπήσει το μέσα μου. Οπότε, αυτό το έκανε ακόμα πιο δυσβάσταχτο. Δεν ήθελα, για να μη γίνω βάρος. Με πιάνουν πολύ τα ενοχικά. Τώρα είμαι πολύ πιο αισιόδοξος, πατάω πιο καλά στα πόδια μου και ξέρω και τι θέλω» πρόσθεσε, δηλώνοντας έτοιμος να ερωτευθεί.

«Είναι μαγικό πράγμα ο έρωτας. Η προσέγγιση μου αυτά τα χρόνια στις κοπέλες γινόταν με σκοπό το εφήμερο που έχει μια προστυχιά αυτό, έχει μια φτήνια και από τη δική μου μεριά και από την άλλη πλευρά. Δεν ήθελα να συνδεθώ, να διαθέσω τον εαυτό μου. Ήθελα να εκτονώσω μια ανάγκη. Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου, ότι μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου μόνος μου. Εγώ τα έκανα όλα» συμπλήρωσε. 

 

Δείτε τι είπε:

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS