Η Τατιάνα Μπλάτνικ συμμετείχε στο #ChallengeAccepted και ανήρτησε δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες της στο ίνσταγραμ. Μία φωτογραφία από τα εφηβικά της χρόνια και μία σημερινή. Η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του Νικόλαου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, συμμετείχε -όπως εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο- στο #ChallengeAccepted, το ψηφιακό κίνημα που καλεί τις γυναίκες στα σόσιαλ μίντια να δημοσιεύσουν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, με στόχο να στηρίξουν τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Μία από το σήμερα και μία από τα εφηβικά της χρόνια, και συγκεκριμένα όταν ήταν 13 ετών.

«Περιτριγυρίζομαι από τις πιο απίθανες, εμπνευσμένες, δυνατές γυναίκες. Γυναίκες που υποστηρίζουν γυναίκες και χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον μαζί. Γυναίκες που με στηρίζουν και πιστεύουν σε μένα και βλέπουν τον αληθινό μου εαυτό. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ που κάνετε για μένα τον κόσμο καλύτερο -σαν μητέρα, φίλη, αδερφή, επιχειρηματία- η καθεμία δυνατή, όμορφη. Βρίσκω αυτήν την ευκαιρία για να δημοσιεύσω δύο φωτογραφίες -η δεύτερη είμαι εγώ, 13 ετών- κοιτάζοντας πίσω τώρα, εύχομαι να είχα καταλάβει και να είχα αγκαλιάσει την ομορφιά και την ευαισθησία της ζωής, παρά να ξοδεύω την ενέργειά μου, για να παλέψω ενάντια στον εαυτό μου. Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και κοιτάξτε τη φωτογραφία που δημοσιεύετε, σαν να την κοιτάζετε σε 20 χρόνια από τώρα. Φωνάξτε τα κορίτσια σας και πείτε τους "Σ’ αγαπάω, ακριβώς όπως είσαι” και ύστερα κοιτάξτε στον καθρέφτη και επαναλάβετέ το στον εαυτό σας -τρεις φορές», έγραψε στην ανάρτησή της.

 

Δείτε την ανάρτησή της με τη διπλή φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS