Μπορεί να είναι μόλις 12 χρονών, αλλά η κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ, Emme φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο της διάσημης μητέρας της.

Η 12χρονη είχε εμφανιστεί στον φετινό τελικό του Super Bowl, όπου ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε μαζί με την μητέρα της και εντυπωσίασε τους πάντες. Ωστόσο, το ταλέντο της δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική. Με μία ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι η κόρη της Emme, αυτό το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

Η 12χρονη κόρη της σταρ ανέλαβε ρόλο συγγραφέα και γράφει ένα βιβλίο με τίτλο «Lord Help Me» που περιλαμβάνει μια συλλογή από καθημερινές προσευχές. Η Τζένιφερ Λόπεζ εξήγησε ότι αυτό το παιδικό βιβλίο θα δώσει την ευκαιρία στις οικογένειες να αγκαλιάσουν την ειρήνη και τη δύναμη της καθημερινής πίστης.

Ο εκδοτικός οίκος του βιβλίου, σημειώνει πως οι αναγνώστες θα πρέπει να περιμένουν μια σειρά από προσωπικές, καθημερινές προσευχές της μικρής Emme, ενώ η τραγουδίστρια ενημέρωσε μέσα από το Instagram το κοινό της ότι μπορεί ήδη κανείς να προπαραγγείλει το βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει τέλος Σεπτεμβρίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS