Η σύζυγος του Γούντι Άλεν, Σου-Γι Πρεβέν, έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά, προκειμένου να υπερασπιστεί τον άνδρα της απέναντι στις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του, Ντίλαν και της διαμάχης που έχει προκύψει μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρώην συντρόφου του και θετής μητέρας της, της ηθοποιού Μία Φάροου. 

Με αφορμή το σκάνδαλο Harvey Weinstein και τη δημιουργία του κινήματος #MeToo, η ιστορία επανήλθε στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο Δεκέμβριο η Dylan Farrow επανέφερε τους ισχυρισμούς της και από τότε πολλοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ άρχισαν να ματαιώνουν τη συνεργασία τους με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη.

Όλο αυτό το διάστημα, η Σου-Γι Πρεβέν δεν είχε σχολιάσει τίποτα. Σε μια σπάνια συνέντευξη που έδωσε η ίδια στο New York Magazine, υποστήριξε πως ο σύζυγoς της είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους ισχυρισμούς. 

«Αυτό που έχει συμβεί στο Woody είναι τόσο στενάχωρο και άδικο. Η Mia Farrow εκμεταλλεύτηκε το κίνημα #MeToo για να παρουσιάσει τη Dylan ως το θύμα. Και μια ολοκαίνουρια γενιά μιλάει γι' αυτή την ιστορία, ενώ δε θα έπρεπε» δήλωσε η Previn. Επιπλέον, χαρακτήρισε τη Mia Farrow ως μια «απόμακρη» μητέρα που χειραγωγεί τα παιδιά της και τα στρέφει εναντίον του Allen.»

Παράλληλα η Previn δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση της με τον Allen, χαρακτηρίζοντάς την ως μια «εκκολαπτόμενη αγάπη» που αναπτύχθηκε και την οποία η Mia Farrow πολέμησε με κάθε τρόπο». 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS