Ο Γιάννης Κότσιρας έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό όπου μίλησε για τα προσωπικά αλλά και για τα επαγγελματικά του, για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, ένα είδος αγοραφοβίας που έχει πάθει στο παρελθόν και για τη γυναίκα του που δεν είναι φαν του.

«Έχω ζήσει να κουνάνε πούλμαν, να με παρακολουθούν τα βράδια και να μου σκίζουν τα ρούχα, αλλά όλα αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου. Κάποια στιγμή είχα πάθει ένα είδος αγοραφοβίας. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι. Οπότε έβαλα τους όρους στη ζωή μου και το κέρδισα το στοίχημα».

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε ακόμα για το τραγούδι «Κοίτα γύρω» που είναι αφιερωμένο στους δύο μικρούς γιους του.

«Το τραγούδι "Κοίτα γύρω” είναι ένα κειμενάκι που απευθύνεται στους γιους μου στην περίπτωση που κάποια πράγματα δεν θα μπορούσα να τους τα πω για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Οι γιοι μου με αναγνωρίζουν στην τηλεόραση και ξέρουν τα τραγούδια μου απ’ έξω. Έχουν μια σχέση με τη μουσική από τότε που ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους».

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Γιάννης Κότσιρας υπογράμμισε ότι «δεν είναι φαν μου καλλιτεχνικά, αλλά με αγαπάει σαν άνθρωπο και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Χαίρομαι για αυτό, καθώς δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που με θαυμάζει καλλιτεχνικά».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Φωτό: NDP

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS