ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η «συναισθηματική στιγμή» που ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί

Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα πριν από τέσσερα χρόνια.

Η «συναισθηματική στιγμή» που ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εντάσσεται αναμφισβήτητα μεταξύ των πιο γοητευτικών μπαμπάδων του Χόλυγουντ, που όχι μόνο λατρεύουν τον ρόλο τους ως γονείς αλλά δεν διστάζουν να παραδεχτούν δημόσια την αλλαγή στην θεωρεία τους. Παρά τους αρχικούς δισταγμούς στην ιδέα απόκτησης παιδιών, ο χολιγουντιανός ηθοποιός εξήγησε στον Μαρκ Μάρον, ότι η στιγμή που έμαθε πως περιμένει δίδυμα με την σύζυγό του Αμάλ, παραμένει ασύγκριτη στην ζωή του.

«Δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Και μετά μπήκε στη ζωή μου αυτός ο εξαιρετικός άνθρωπος και απλά ερωτεύτηκα τρελά. Τότε κατάλαβα από τη στιγμή που τη γνώρισα ότι όλα θα ήταν εντελώς διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά ο star, μιλώντας στην αρχή για την γυναίκα της ζωής του. Στην συνέχεια, ο 60χρόνος ηθοποιός περιέγραψε στην «υπέροχη» στιγμή που έμαθε ότι θα αποκτήσουν σύντομα δίδυμα. «Δεν ήξερα ότι θα είχα δίδυμα. Η στιγμή που πηγαίνεις στον γιατρό και σου βγάζουν αυτό το μικρό κομμάτι χαρτί που είναι υπερηχογράφημα και σου λέει ‘’Να δείτε εδώ’’ και απαντάς γεμάτος ευτυχία ‘’είναι αγοράκι’’. Ενώ μετά από λίγο σου λέει ‘’Να και το κορίτσι’’. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα», τόνισε ενθουσιασμένος ο πατέρας της 4χρόνης Έλλα και του δίδυμου αδερφού της, Αλεξάντερ.

Ο πρωταγωνιστής του «Ocean's Eleven» με την εξομολογητική του διάθεση, γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την «συναισθηματικά» φορτισμένη ημέρα, που αποφάσισαν με την Αμάλ πως θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αλλά και το παράδοξο συμβάν που συνέβαλε σε αυτή την επιλογή τους. «Ήμασταν παντρεμένοι για περίπου ένα χρόνο και είχαμε επισκεφτεί το σπίτι ενός φίλου. Ο φίλος μας είχε ένα παιδί που πραγματικά ήταν πολύ άτακτο και αντιπαθητικό. Έπιασα τον εαυτό μου να δυσανασχετεί μαζί του. Μετά από λίγο, δεν άντεξα και πήγαμε έξω για μια βόλτα. Χωρίς να το έχει σκεφτεί ποτέ πριν, μου είπε "Είμαστε τρομερά τυχεροί στη ζωή.’’.’’Ναι, είμαστε τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον’’ της είπα. Τότε η Αμάλ μου λέει ‘’Φαίνεται ότι αυτή η τύχη πρέπει να μοιραστεί και με άλλους ανθρώπους"», εξιστόρησε ο Κλούνεϊ. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο χολιγουντιανός star θυμάται πως συμφώνησε με την αγαπημένη του πως «είναι καιρός να προσπαθήσουν για αυτή την αλλαγή».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2014, ενώ το 2017 απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους. Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλό προφίλ, ενώ έχει επιλέξει να κρατήσει την οικογενειακή ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.