Ένα διάσημο ζευγάρι που γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε σε χρόνο μηδέν είναι η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello, οι οποίοι έναν χρόνο μετά τον γάμο τους ποζάρουν μαζί στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο. 

Η Vergara και ο Manganiello άνοιξαν το σπίτι τους για τις ανάγκες της φωτογράφησης στο περιοδικό Hola! USA, ενώ έδωαν και μία αποκλειστική συνέντευξη στην οποία υποστηρίζουν έντονα την απόφαση τους να παντρευτούν τόσο γρήγορα, τονίζοντας το επιχείρημα του «Είμαστε απολύτως συμβατοί».

Ανάμεσα σε άλλα η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς Μοdern Family, και πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός στον κόσμο, εξομολογήθηκε το λόγο που δεν έζησε ποτέ με κανέναν από τους κατά καιρούς συντρόφους της μέχρι που ο γιος της πήγε στο κολλέγιο. «Εν μέρει επειδή δεν είχα βρει τον κατάλληλο και γνώριζα πως εάν μετακόμιζα με κάποιον θα είχε ψυχολογικό αντίκτυπο στο γιο μου. Δεν θα έφερνα ποτέ άλλο άντρα στο σπίτι του γιου μου. Μάλλον για αυτό πάντα προτιμούσα τις σχέσεις εξ αποστάσεως», ομολόγησε στο περιοδικό.

TAGS