Θέση για τα επικριτικά σχόλια για το νέο της τραγούδι, με τίτλο Αφού, που ακούστηκαν από τηλεοπτικές εκπομπές και γράφτηκαν σε sites και social media, λόγω της αναφοράς στους gay, πήρε η Άννα Βίσση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που μας έχει συνηθίσει σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, απάντησε στους επικριτές της κατά την πρεμιέρα των εμφανίσεών της στο Hotel Ermou, λίγο πριν ερμηνεύσει το Αφού για δεύτερη φορά την ίδια βραδιά.

«Η πλάκα είναι παιδιά, τραγουδάω τόσα χρόνια και όταν βγάζω καινούργιο τραγούδι, εγώ το έχω λατρέψει, έχω συγκινηθεί. Βγαίνουν κάτι μ@λ@κες, όχι επειδή αντιδρούν και δεν το γουστάρουν δικαίωμα του καθενός είναι να γουστάρει. Ένα τραγούδι ακόμα είναι. Σε άλλον θα αρέσει πιο πολύ σε άλλον λιγότερο. Αυτά που λέει πάντως -δεν ξέρω- είναι μες στην κοσμοθεωρία μου. Είναι αυτά που με κάνουν έμενα να νιώθω ότι είμαι άνθρωπος πάνω απ’ όλα. Δεν έχω ταμπού, ούτε ανώμαλη είμαι με τον τρόπο που το λένε κάποιοι έτσι άσχημα. Έχω κάποιες ευαισθησίες ως καλλιτέχνης και δεν με ενδιαφέρει το σουξέ. Έχω τόσα σουξέ να πω. Άλλο ένα σουξέ; Έχετε εκεί πληθώρα να διαλέξετε, να πάτε και αλλού. Αυτά που γράφουν κάποιοι ότι τους ενοχλούν, έμενα με συγκινούν και λέω τόσο μακριά είμαστε κάποιοι άνθρωποι; Ναι, είμαστε διαφορετικοί! Το σέβομαι αυτό αλλά θέλω κ εγώ να σέβομαι τον εαυτό μου και να λέω πράγματα που αγαπώ και γουστάρω και τα πιστεύω», ανέφερε, με το κοινό να την χειροκροτεί θερμά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο μιλάει για το νέο της τραγούδι «Αφού»:

 

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS