Ενα close up, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της μαζεμένα πίσω που μαρτυρά απίστευτη γενναιότητα και κατά μέτωπον «αντιπαράθεση» με την ηλικία της ανέβασε η Σάρον Στόουν στο Instagram. Μια φωτογραφία που δεν άργησε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου σε χρόνο - ρεκόρ. 

  Η 57χρονη σταρ με την κίνησή της αυτή έδωσε τροφή για αμέτρητα σχόλια. Αλλοι σχολίασαν την πράξη θάρρους, άλλοι πάλι το ότι - μπορεί να μην την κολακαύει ιδιαίτερα, ωστόσο, η φωτογραφία αυτή δεν μαρτυρά ίχνος ρυτίδας.  «Τις αφαίρεσε με τα χέρια της για να φαίνεται πιο φρέσκια», σχολίασαν οι πιο πικρόχολοι. 

  Η ίδια, ωστόσο, (που αποτέλεσε ένα σύμβολο του σεξ με σήμα - κατατεθέν το ρόλο της στο «Βασικό ΄Εντστικτο» το 1992), έχει συμπυκνώσει τη σοφία του τι σημαίνει να είναι αληθινά αισθησιακή γυναίκα άνω των 55. «Σε κάποιο σημείο αρχίζεις να ρωτάς τον εαυτό σου, τι είναι πραγματικά σέξι; Δεν είναι απλά το ύψος των οπισθίων σου. Είναι το να είσαι παρούσα και να διασκεδάζεις και να σου αρέσει ο εαυτός σου αρκετά ώστε να σου αρέσει και ο άνθρωπος που είναι μαζί σου», έχει πει σε συνέντευξή της στο  Harper's Bazaar (Αύγουστος 2015). 

 

 

TAGS