Το μυστήριο γύρω από την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και τη μυστηριώδη «εξαφάνισή» της συνεχίζεται, μιας και η γοητευτική σύζυγος του Αλβέρτου, παραμένει στη γενέτειρά της, εξαιτίας μίας άσχημης μόλυνσης η οποία δεν της επιτρέπει να μετακινηθεί.

Τα νέα της άμεσης μεταφοράς της στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμία, έκαναν τον γύρο του κόσμου, κάνοντας πολλούς να ανησυχήσουν. Οι πιθανότητες η Σαρλίν να παραμένει παρά τη θέλησή της στη Νότια Αφρική, όσο πάνε και εξανεμίζονται, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για κρυφό χωρισμό από τον Αλβέρτο, σε συνδυασμό με τη βαριά της ασθένεια, η οποία δεν διευκρινίζεται.

Οι πιθανότητες η Σαρλίν να παραμένει παρά τη θέλησή της στη Νότια Αφρική, όσο πάνε και εξανεμίζονται, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για κρυφό χωρισμό από τον Αλβέρτο, σε συνδυασμό με τη βαριά της ασθένεια, η οποία δεν διευκρινίζεται.

Σε μία προσπάθεια να κατευνάσει κάπως τις φήμες, η εντυπωσιακή πρώην αθλήτρια κάνει δυναμική επιστροφή στο Instagram ανεβάζοντας δύο insta stories. Θυμίζουμε ότι η επίσημη αιτία για την οποία «ξενιτεύτηκε» είναι ο αγώνας για την προστασία του ρινόκερου ο οποίος είναι προστατευόμενο είδος.

Τα stories της Σαρλίν αφορούσαν στον σκοπό της, ενώ σε αρκετούς ξένισε το γεγονός ότι αγνόησε πλήρως την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο, για να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο.

Και το μυστήριο όσο πάει και μεγαλώνει!

Kεντρική φωτογραφία: Slash News/Ideai Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS