Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε για τη σχέση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τη συμπρωταγωνίστριά της στο «Sex and The City» Κιμ Κατράλ είναι ότι εδώ και χρόνια είναι γεμάτη εντάσεις, που έχουν οδηγήσει στην αποξένωση των άλλοτε φιλενάδων. Πρόσφατες φήμες ωστόσο ήθελαν την Πάρκερ να στέλνει δώρα στην Κατράλ σε μια προσπάθεια συμφιλίωσής τους για να συνεργαστούν σε μια τρίτη ταινία «Sex and the city». Τι απάντησε η ίδια σχετικά, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Extra’s» και στον Αμερικανό δημοσιογράφο AJ Calloway;

Η Πάρκερ διέψευσε αυτό το σενάριο, λέγοντας: «Αν κάποιος θεωρεί ότι μαλλιοτραβηχτήκαμε με την Κιμ... δεν πρόκειται για τσακωμό. Ποτέ δεν τσακώθηκα με την Κιμ. Δεν υπάρχει λόγος να της στείλω δώρα, γιατί δεν έκανα ποτέ κάτι κακό. Εκείνη ένιωσε απόλυτα άνετα να πει διάφορα πράγματα. Αυτή είναι η ομορφιά του να ζεις σε δημοκρατικό καθεστώς αλλά εγώ δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τίποτα, γιατί δεν πρόκειται για μαλλιοτράβηγμα».

Στη συνέντευξη διέψευσε επίσης το σενάριο να γυριστεί μια τρίτη ταινία «Sex and the city», απογοητεύοντας τις φαν της σειράς.

Δες το σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα.

 

 

TAGS