Λίγες γυναίκες στην ιστορία της τηλεόρασης και του σινεμά έχουν καταφέρει να συνδέσουν το όνομα τους τόσο έντονα με το στυλ γενικότερα και τα παπούτσια ειδικότερα, όσο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η ηθοποιός που έγινε διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Sex and the city, όπου υποδύθηκε την shoe maniac Κάρι Μπράντσο, κατάφερε μέσα στα χρόνια να εξαργυρίσει το γεγονός ότι πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη την θεωρούν αληθινό fashion icon.

Η ίδια έχει λανσάρει τα τελευταία χρόνια την δική εταιρία παπουτσιών με την προσωπική υπογραφή της, ανοίγοντας μάλιστα και μία μεγάλη μπουτίκ στην καρδιά του Μανχάταν. Μόνο που η επιχείρηση της, όπως και τόσες άλλες σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, έχει πληγεί σημαντικά από την πανδημία του κορονοϊού. 

Βλέποντας τους κόπους της και την εταιρία της να καταρρέει, η Πάρκερ αποφάσισε να αναλάβει δράση, πηγαίνοντας η ίδια να ανοίξει κάθε πρωί το κατάστημα της την 5η Λεωφόρο, τακτοποιώντας με τα χέρια της τις στοίβες απούλητων παπουτσιών που έχουν ξεμείνει στα ράφια και την αποθήκη του μαγαζιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Θέλοντας να εξασφαλίσει την δουλειά της, αλλά και μερικές θέσεις εργασίας για κάποιους υπαλλήλους της, η ηθοποιός πήρε την πρωτοβουλιά να λειτουργήσει μόνη της το κατάστημα της, ενθαρρύνοντας τους πάντες να αγοράσουν από τις στοίβες απούλητα παπούτσια, αφού στη διάρκεια της καραντίνας με καθηλωμένα τα αεροπλάνα δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι πωλήσεις των προϊόντων της διαδικτυακά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η ίδια όχι μόνο κάθε πρωί πηγαίνει περπατώντας στο κατάστημά της το οποίο έχει τακτοποιήσει σχολαστικά, αλλά και επικοινωνεί με καθέναν από τους πελάτες που ζητούν πληροφορίες για τα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή της αποδεικνύοντας ότι δεν είναι μόνο μια έξυπνη ηθοποιός αλλά και μια δαιμόνια επιχειρηματίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS