Η Σάλμα Χάγιεκ κλείνει τα 54 αλλά ο χρόνος φαίνεται να περνάει χωρίς να την αγγίζει. Γιορτάζει τα γενέθλιά της με μια νέα ανάρτηση από την Πάρο, όπου βρίσκεται για διακοπές με τον σύζυγό της Φρανσουά Ανρί Πινό. Η φωτογραφία που ανέβασε με μαγιό θα μπορούσε άνετα να είναι τραβηγμένη είκοσι χρόνια πριν, αλλά όπως μας διαβεβαιώνει η ίδια, αστειευόμενη, είναι σημερινή.

«Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί για να διατηρήσει τη νιότη της» έχει πει στο παρελθόν η ηθοποιός, με καταγωγή από το Μεξικό και το Λίβανο. Η ίδια ωστόσο προσθέτει ότι δεν έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση στο διαχρονικά νεανικό πρόσωπό της. Απεναντίας, έχει εκφράσει την αντίθεσή της στο μπότοξ, για το οποίο έχει σχολιάσει πως «είναι η εμφάνιση μιας ολόκληρης γενιάς. Και δεν είναι απαραίτητα όμορφη. Δεν έχει ρυτίδες, αλλά δεν είναι όμορφη».

Το σώμα της Σάλμα Χάγιεκ είναι κομψό χωρίς να είναι πάρα πολύ λεπτό. Έχει τις καμπύλες που θα χαρακτηρίζαμε μεσογειακές. «Μου αρέσει το φαγητό και, για να είμαι ειλικρινής, το κρασί. Είμαι αρκετά κοντή. Έχω καμπύλες. Δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που θα επέλεγε εύκολα στο κάστινγκ κάποιος» έχει παραδεχτεί.

Επιπλέον, δεν έχει ούτε τον απαραίτητο χρόνο ούτε την αυτοπειθαρχία να δεσμευτεί σε ένα εντατικό πρόγραμμα άσκησης. Η μοναδική σωματική δραστηριότητα που έχει εντάξει σταθερά στην καθημερινότητά της είναι το περπάτημα με τα σκυλιά της. «Αυτή είναι η δική μου εκδοχή της σωματικής άσκησης και αυτοί οι προπονητές μου [σ.σ.: τα σκυλιά της]» έχει γράψει στο Instagram.

«Πρέπει να το πάρεις απόφαση, να συγκροτηθείς και να γίνεις εσύ το έργο τέχνης σου. Αλλά και να τιμάς το ποιος είσαι, να τιμάς τη ζωή και να ξέρεις ότι αυτή είναι η δική σου εμπειρία» έχει δηλώσει. Η ίδια, πάντως, φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή. Για του λόγου το αληθές, σε μια ακόμα πρόσφατη ανάρτησή της από τις διακοπές της στην Πάρο, παρουσιάστηκε να χορεύει παραδοσιακούς χορούς και να σπάει πιάτα στη βίλα όπου μένει, ζώντας στο έπακρο αυτό που αποκαλούμε «ελληνικό γλέντι». Μπορεί το σπάσιμο πιάτων να έχει ξεπεραστεί προ πολλού στην Ελλάδα, αλλά ας την αντιμετωπίσουμε με επιείκεια, γιατί τα ελληνικά στερεότυπα στο εξωτερικό καλά κρατούν.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Σάλμα Χάγιεκ για τα 54α γενέθλιά της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

κεντρική φωτό:

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS