ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»: O πρώην DJ στο σόου της Έλεν ΝτεΤζενέρις στρέφεται εναντίον της

Η πτώση συνεχίζεται. Όλο και περισσότεροι συνεργάτες της celebrities αποκαλύπτουν την τοξικότητα πίσω από το χαμογελαστό πρόσωπο της παρουσιάστριας.

«Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»: O πρώην DJ στο σόου της Έλεν ΝτεΤζενέρις στρέφεται εναντίον της

Kι ενώ δημοσιεύματα θέλουν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν του The Ellen Show να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι τρεις από τους παραγωγούς της εκπομπής αποχώρησαν μετά το σκάνδαλο για απαράδεκτες συμπεριφορές προς το προσωπικό, oι κατηγορίες για το τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις συνεχίζονται.

Μέχρι στιγμής όλες οι καταγγελίες που έγιναν ήταν ανώνυμες, καθώς κανένας από τους 10 πρώην και νυν εργαζόμενους στην εκπομπή της Τζενέρις δεν ήθελε να διαρρεύσει η ταυτότητα του. Αυτή τη φορά, όμως, ένας πρώην συνεργάτης της διάσημης παρουσιάστριας μίλησε ανοικτά και δημόσια για την εμπειρία του από την παραμονή του στο σόου για 10 ολόκληρα χρόνια.

Ο DJ Tony Okungbowa, γνωστός με το ψευδώνυμο DJ Tony, βρισκόταν πίσω από τα decks στην εκπομπή της Έλεν από το 2003 έως το 2006 και από το 2007 έως το 2013 και πλέον εργάζεται στο πρόγραμμα του CBS «Bob Hearts Abishola». Ο Okungbowa με ένα δημόσιο tweet έσπευσε να σταθεί στο πλευρό των πρώην συναδέλφων του, γράφοντας: «Μου έχει ζητηθεί αρκετές φορές να μιλήσω για το σόου της Έλεν ΝτεΤζενέρις και έτσι θα ήθελα να αναφερθώ στον χρόνο που πέρασα εγώ εκεί. Ήμουν στην εκπομπή από το 2003 έως το 2006 και από το 2007 έως το 2013. Παρόλο που είμαι ευγνόμων για την εμπερία που μου δόθηκε, θέλω να πω ότι βίωσα πράγματι την τοξικότητα του συγεκριμένου περιβάλλοντος και έτσι στέκομαι δίπλα στους πρώην συνεργάτες μου στην απαίτηση τους να δημιουργηθεί ένα πιο υγιές και δίκαιο περιβάλλον εργασίας στο μέλλον». Αν και ένας χρήστης του Twitter τον ρώτησε αν η τοξικότητα στην οποία αναφέρεται προερχόταν από την ίδια την Έλεν, ο Okungbowa δεν απάντησε.

Μέσα στη γενική κατακραυγή που έχει οδηγήσει στην αποκαθήλωση του χαμογελαστού και πάντα ευγενικού δημόσιου προσώπου της ΝτεΤζενέρις, πολλοί διάσημοι που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στην εκπομπή της προσπάθησαν να την υπερασπιστούν, λέγοντας ότι οι ίδιοι έχουν μόνο καλά πράγματα να θυμούνται από την παρουσία τους στο σόου. Συγκεκριμένα, η Κέιτι Πέρι τόνισε ότι η εμπειρία της εκεί ήταν εξαιρετική με την ηθοποιό Rachel Bloom να της υπενθυμίζει ότι σε τόσο μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές οι διάσημοι καλεσμένοι έχουν πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από το προσωπικό πίσω από τις κάμερες.

Παράλληλα και ο ηθοποιός Brad Garrett, που έχει εμφανιστεί στο σόου 6 φορές κατά την διάρκεια την καριέρας του, δήλωσε: «Συγγνώμη, αλλά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Γνωρίζω περισσότερους από έναν άνθρωπο στους οποίους έχει φερθεί απαίσια. Είναι κοινό μυστικό».

Παρόλα αυτά ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στο περιοδικο Us Weekly ότι το προσωπικό της εκπομπής έκανε έκτακτο μίτινγκ στις 3 Αυγούστου και ότι «Η Έλεν δεν το βάζει κάτω. Θα συνεχίσει το σόου για να αποδείξει σε όλους πώς έχουν τα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.