Μπορεί πριν από ένα μήνα το κανάλι E να ανακοίνωσε με πανηγυρικό δελτίο Τύπου την έλευση της Χρύσας Ρώπα στη μουσική ακαδημία του Star Academy ως καθηγήτρια υποκριτικής βγάζοντας την ακόλουθη ανακοίνωση: «Από την Δευτέρα 13 Μαρτίου, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αναλαμβάνει την εκπαίδευση των16 σπουδαστών του Star Academy, προσφέροντας τους τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν πάνω στην σκηνή!», αλλά έκτοτε η τύχη της ηθοποιού αγνοείται. 

H τύχη της ηθοποιού αγνοείται. 

Πηγές από το κανάλι αναφέρουν ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα μαθήματα υποκριτικής, αλλά πληροφορίες θέλουν όντως να αγονείται η Χρύσα Ρώπα και να μην έχει δώσει σημάδια ζωής στις επανειλημμένες κλήσεις της παραγωγής για να δώσει το παρών στη Μουσική Ακαδημία. Προφανώς η γνωστή ηθοποιός, η οποία δεν είναι κι από τους πιο εύκολους ανθρώπους του χώρου, βλέποντας το ντόρο που έχει δημιουργηθεί από το τάλεντ σόου φρόντισε να εξαφανιστεί από προσώπου… ακαδημίας, ενώ και στη δική μας προσπάθεια να τη βρούμε κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ πρόσφατα ακυρώθηκε περιοδεία της με τον Λάκη Λαζόπουλο στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειο με την παράσταση “Κι όμως αγαπιόμαστε”. Τότε είχε δοθεί η δικαιολογία ότι η ηθοποιός προσεβλήθη από γρίπη Η3Ν3, η οποία είχε επιπλοκή την πνευμονία.

 

Πηγή: tv-24.gr

TAGS