Η 86χρονη γιαγιά της ηθοποιού του Unorthodox, Shira Haas παρέμεινε μόνη την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος λόγω κορονοϊού, αλλά η διάσημη εγγονή της βρήκε τρόπο να έρθουν «κοντά». Το αστέρι του Unorthodox, Shira Haas μοιράστηκε μια εικόνα της βιντεοκλήσης στη γιαγιά της, την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Η 24χρονη Ισραηλινή ηθοποιός, που παίζει την Esty στη σειρά Unorthodox του Netflix, εξήγησε ότι η 86χρονη γιαγιά της, που επέζησε από το Ολοκαύτωμα, βρίσκεται επί του παρόντος σε καραντίνα χωρίς την οικογένεια της, αλλά είπε ότι δεν θα την αφήσει ποτέ ξανά μόνη.

Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός γραψε στο Instagram: «Σήμερα είναι η Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Η 86χρονη γιαγιά μου, που αγαπάει τη ζωή και είναι επιζούσα του Ολοκαυτώματος βρίσκεται σε καραντίνα, χωρίς κανένα μέλος της οικογένειας. Σήμερα κάναμε μια βιντεοκλήση στο Zoom μαζί, γιατί ακόμη και σε τέτοιες στιγμές και ειδικά αυτήν την ημέρα – δεν θα την αφήσουμε ποτέ μόνη της. Ποτέ μην ξεχνάς. Πάντα να θυμάσαι.»

Να σημειωθεί ότι η πανδημία έχει επισκιάσει τις εορταστικές εκδηλώσεις του τρέχοντος έτους που σηματοδοτούν 75 χρόνια από το τέλος του Ολοκαυτώματος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS