ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η Πριγκίπισσα Σαρλίν δεν είναι αδύναμη. Κρύβει άσσο στο μανίκι»

Οι φίλοι της πρώην αθλήτριας κάνουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Η Πριγκίπισσα Σαρλίν δεν είναι αδύναμη. Κρύβει άσσο στο μανίκι»

Το μυστήριο γύρω από την υγεία της πριγκίπισσας Σαρλίν συνεχίζεται, μιας και ο Αλβέρτος επιμένει ότι είναι καλά «με τα νεύρα της να είναι λίγο πειραγμένα» και άτομα από το περιβάλλον της πριγκίπισσας να προκαλούν το Παλάτι να πει την αλήθεια.

Λίγες μέρες πριν, φίλοι της Σαρλίν αποκάλυψαν ότι η πριγκίπισσα παραλίγο να πεθάνει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στη Νότιο Αφρική, γεγονός που οπ Αλβέρτος φρόντισε να αποκρύψει από τους δημοσιογράφους.

Λίγες μέρες πριν, φίλοι της Σαρλίν αποκάλυψαν ότι η πριγκίπισσα παραλίγο να πεθάνει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στη Νότιο Αφρική, γεγονός που οπ Αλβέρτος φρόντισε να αποκρύψει από τους δημοσιογράφους.

Η ιστορία αυτή ωστόσο φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, γι’ αυτό και το περιοδικό Τatler αποφάσισε να κάνει ένα αφιέρωμα στη μυστηριώδη πριγκίπισσα που προκαλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Στο αφιέρωμα, μίλησαν άνθρωποι που την γνώρισαν πριν πολλά χρόνια ως αθλήτρια, εκφράζοντας μερικές άκρως ενδιαφέρουσες απόψεις.

«Η Σαρλίν ήξερε ακριβώς τι έκανε όταν παντρευόταν τον Αλβέρτο. Είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα και δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Πιστεύω ότι κρύβει άσσο στο μανίκι» είπε ένας παλιός της φίλος, ενώ οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι δεν αντιλήφθηκαν τίποτα όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον Αλβέρτο: «Πάθαμε σοκ γιατί δεν το περιμέναμε. Βέβαια και η στιγμή της γνωριμίας τους δεν χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερη χημεία εδώ που τα λέμε», ήταν τα λόγια τους.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο μία δυναμική γυναίκα μπορεί να καταφέρει να εισχωρήσει σε βασιλικούς κύκλους και τελικά να παντρευτεί και τον αρχηγό ενός κράτους. Οπότε αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις της.

Kεντρική φωτογραφία: Abaca

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.