Η «Τζένη», ο χαρακτήρας που υποδύεται η Νάντια Μπουλέ στην «Αγγελική», θα εμφανιστεί εγκυμονούσα, ακολουθώντας την αληθινή πορεία ζωής της ηθοποιού, που ανακοίνωσε τη δική της εγκυμοσύνη. Περιμένει κοριτσάκι, όπως είπε στο «Pop Up», διανύει τον έκτο μήνα και επέλεξε να το επικοινωνήσει η ίδια, προτού φανεί από μόνο του το γεγονός. 

Πώς βιώνει αυτή την εμπειρία; «Η εγκυμοσύνη είναι μια χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή μου. Πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, αυτή η περίοδος έχει όλη την γκάμα των συναισθημάτων, από πολύ αγχωτικές σκέψεις μέχρι πολύ ωραίες».

Ο σύντροφός της ήταν μπροστά όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. «Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, οπότε ήταν μια φυσική εξέλιξη της σχέσης μας», σχολίασε η Νάντια Μπουλέ. Δεν είχε ωστόσο το «μητρικό», όπως το χαρακτηρίζει, που «λένε άλλες ότι ήξερα από την αρχή ότι θα είναι αγόρι ή ότι θα είναι κορίτσι. Νόμιζα ότι θα είναι αγόρι, χωρίς να έχω καμία ένδειξη».

«Ο γάμος προς το παρόν δεν είναι στο πρόγραμμα. Και γενικά δεν είμαι πολύ θερμή. Θεωρώ ότι πια είναι τόσο κοινό να κάνεις ένα παιδί χωρίς να χρειαστεί να παντρευτείς».

Τι απάντησε στην ερώτηση αν σκέφτονται τον γάμο με τον σύντροφό της; «Ο γάμος προς το παρόν δεν είναι στο πρόγραμμα. Και γενικά δεν είμαι πολύ θερμή. Θεωρώ ότι πια είναι τόσο κοινό να κάνεις ένα παιδί χωρίς να χρειαστεί να παντρευτείς. Ο θεσμός περισσότερο με αγχώνει παρά με κάνει να αισθάνομαι κάποια ασφάλεια».

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: NDP
 

TAGS