Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νίκησε στο Survivor και από τις πρώτες του συνεντεύξεις άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τις «κλίκες» και όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο Πρωινό σχολίασαν τη συνέντευξη του Ντάνου στο Survivor Πανόραμα και έκαναν μια σημαντική αποκάλυψη.

«Μια κοπέλα την οποία θέλεις, δεν είσαι έτσι. Αν την ήθελε -αυτό που σχολιάζαμε τις προηγούμενες μέρες- θα μιλούσε διαφορετικά. Τώρα δείχνει ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο», είπε η Φαίη Σκορδά για τη σχέση που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Προς το παρόν τουλάχιστον», παρατήρησε η Σάσα Σταμάτη, ενώ η Φαίη σημείωσε πως «Αν δεν υπάρχει τώρα δεν θα υπάρχει μετά».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την αποκάλυψη του Ντάνου ότι το ψωμί που του έδωσε ο βαρκάρης το μοιράστηκε με τους υπόλοιπους, ενώ αυτοί έψαχναν να βρουν τι άλλο μπορεί να είχε κρύψει, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να ψάχνουν οι άλλοι στα βράχια να έχει κρύψει ο Αγγελόπουλος ψωμί είναι ξεφτίλα».

«Όλο «κάτι έχει γίνει» έλεγε η Σόφη Πασχάλη. Τι έχει γίνει κοριτσάκι μου; Τώρα τον γλείφουν όλοι για τις αρπαχτές και τα like στο Instagram», πρόσθεσε η Σάσα Σταμάτη. Η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε το αυτονόητο: «Αν σε πειράζει κάποιος που σου λέει «κάνε αυτό γιατί ξέρω». Τότε να σε πειράζει και όταν σου δίνει το ψωμί και να λες: ευχαριστώ δεν θέλω».

Μια ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια της κουβέντας ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως: «Άνθρωποι της παραγωγής είπαν στην οικογένειά του: Αυτό που τράβηξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκεί και το βλέπαμε, δεν υπήρχε κι εμείς δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Η συμπεριφορά των ανθρώπων στον Γιώργο ήταν πάρα πολύ δύσκολη και είπαν «δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς γίνεται, ήταν πάρα πολύ δύσκολα κι εμείς δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

Παρόλα αυτά ο Ντάνος διασκέδασε με τους συμπαίκτες του στο μεγάλο πάρτι την επομένη του τελικού, στο Grand Resort, στο Λαγονήσι:

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS