Όταν η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό έδωσε το «παρών» σε χριστουγεννιάτικη γιορτή διανομής δώρων στα παιδιά, στο παλάτι, μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της έκλεψε την παράσταση ακόμα και από το ίδιο το event: Η 42χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ξυρίσει το κεφάλι της από τη μία πλευρά και το σβέρκο. Μάλιστα, το αντισυμβατικό λουκ συμπλήρωνε μια μάσκα με παγιέτες

Το haircut της γαλαζοαίματης χαρακτηρίστηκε πανκ, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Πριν από λίγους μήνες είχε κόψει κοντές αφέλειες το καρέ που έχει υιοθετήσει από τότε που αποσύρθηκε από την κολύμβηση, το 2007.

Πώς όμως προέκυψε η παράδοση της διανομής των δώρων στο παλάτι; «Από πολλές απόψεις, το Μονακό είναι σχεδόν χωριό» εξήγησε μια ανώνυμη πηγή στο People. «Αυτή η χριστουγεννιάτικη παράδοση ξεκίνησε από τον πρίγκιπα Ρενιέ και την πριγκίπισσα Γκρέις, για να καλλιεργεί τους δεσμούς ολόκληρης της κοινότητας. Να βρίσκεσαι στο παλάτι, να συναντάς τον πρίγκιπα, να ζεις τη γιορτή. Όταν είσαι παιδί, ανυπομονείς όλη τη χρονιά να το ζήσεις. Και όταν γίνεσαι γονιός, ανυπομονείς να το μοιραστείς με τα δικά σου παιδιά». 

Φέτος, μάλιστα, συνεργάτες του ζεύγους των γαλαζοαίματος στη διανομή δώρων ήταν και τα δίδυμα παιδιά τους, οι Ζακ και Γαβριέλα, που μόλις γιόρτασαν τα έκτα γενέθλιά τους, φέτος σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο λόγω των συνθηκών.

Δείτε το νέο, πανκ λουκ της πριγκίπισσας Σαρλίν:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/VALERY HACHE / POOL MAXPPP OUT
 

TAGS