Το ποπ είδωλο γεννήθηκε στο Μίσιγκαν στις 16 Αυγούστου 1958 και είναι κόρη του ιταλού μετανάστη και μηχανικού Silvio «Tony» Ciccone και της χορεύτριας Madonna Fortin. Η αυστηρή καθολική ανατροφή έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση όλων των μελών της οικογένειας.

Το 1963, η 5χρονη Μαντόνα χάνει τη μητέρα της από καρκίνο του μαστού, γεγονός που επηρέασε βαθιά την προσωπικότητα της. Ο πατέρας της σύντομα θα παντρευτεί την οικιακή βοηθό του σπιτιού και από εκείνη τη στιγμή οι καβγάδες δε θα σταματήσουν μεταξύ της Μαντόνα και της μητριάς της.

Η Μαντόνα με κάποια από τα αδέρφια της

Έχει πλέον γίνει γνωστό στα media ότι η βασίλισσα της ποπ έχει πολύ κακές σχέσεις με τα περισσότερα αδέρφια της. Συνολικά έχει 7 αδέλφια: την Melanie, που δραστηριοποείται στο χώρο της μόδας, την Paula που εργάστηκε ως μοντέλο στα 80s, έκανε απόπειρες και στο τραγούδι, αλλά πλέον δεν έχουν στενές σχέσεις, τη Jennifer, που δίδασκε ιστορία της τέχνης σε σχολεία, τον Antony, που υπήρξε άστεγος, τον Christopher, που για χρόνια ήταν συνεργάτης της Madonna, τον Mario, που αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού στην κοκαίνη και τον Marty, που είχε κυκλοφορήσει ραπ δίσκο το 1994, ως MC Ciccone και αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η Paula στη συνέντευξη με την Όπρα

Τόσο η Madonna όσο και η αδερφή της Paula επιζητούσαν με κάθε τρόπο τη δημοσιότητα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αρκετά χρόνια πριν στην Όπρα, η αδερφή της βασίλισσας της ποπ μίλησε για την επιθυμία της Madonna να είναι πάντα στο επίκεντρο και να τραβάει την προσοχή των άλλων αλλά και για την μεταξύ τους σχέση. Η ομοιότητά τους ωστόσο είναι εκπληκτική.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS