Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε ερωτική σχέση με τη βοηθό της, σύμφωνα με ντοκιμαντέρ για τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας, στο οποίο μιλούν στενοί φίλοι της για τη προσωπικότητα της ντίβας.

Συγκεκριμένα το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Whitney: Can I Be Me» παρουσιάζει τις διακυμάνσεις μιας τεράστιας καριέρας, αναζητώντας τις αιτίες για την πτώση, την εξάρτηση από τα ναρκωτικά που οδήγησε, τελικά, στον θάνατό της.

Στο ντοκιμαντέρ, φίλοι και πρώην συνεργάτες  της διάσημης τραγουδίστριας υποστηρίζουν ότι η Χιούστον είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ρόμπιν Κρόφορντ, 56 χρονών σήμερα, η οποία την στήριξε για μια ολόκληρη 20ετία.

Τόσο η Έλιν Λαβάρ, η ενδυματολόγος της τραγουδίστριας, όσο και ο σωματοφύλακάς της, Κέβιν Άμονς, αποκαλύπτουν ότι η Χιούστον ήταν αμφιφυλόφιλη και ερωτευμένη με την βοηθό της.

Μετά τον θάνατο της Χιούστον, το 2012, ο πρώην σύζυγός της Μπόμπι Μπράουν, παραδέχθηκε ότι η τραγουδίστρια θα μπορούσε να ζει ακόμη αν της επιτρεπόταν να ανοιχτεί για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της.

Στο ντοκιμαντέρ, ένας άλλος σωματοφύλακας της Χιούστον ανέφερε ότι η Κρόφορντ και ο Μπράουν συχνά καυγάδιζαν και είχαν έρθει και στα χέρια διεκδικώντας τον κοινό έρωτά τους, την Χιούστον. Η ένταση στη σχέση τους οδήγησε μάλιστα και στην απομάκρυνση της Κρόφορντ από τον στενό κύκλο της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Νικ Μπρούμφιλντ, θεωρεί ότι είναι πολύ περίεργο που οι φανς της Χιούστον ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την σεξουαλικότητά της και τη φύση της σχέση της με την Κρόφορντ.

Όπως είπε στην Daily Mail: «Είναι σχεδόν σα να θέλουν το προφυλακτικό ή το… λεκιασμένο σεντόνι. Δεν ξέρω τι αποδείξεις κάποιος μπορεί να θέλει εκτός από το ότι η Κρόφορντ ήταν η στενότερη σχέση που είχε για χρόνια. Μοιράζονταν το ίδιο σπίτι και συχνά το ίδιο κρεβάτι. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι ότι ήταν η πιο παραγωγική και δημιουργική σχέση που είχε για περίπου 15 χρόνια».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ:

 

Φωτό: YouTube

Πηγή: paraskhnio.gr

TAGS