Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως ήταν η πρόσφατη έξοδος της Μυρτούς Αλικάκης. Η γνωστή ηθοποιός πραγματοποίησε μια δημόσια εμφάνιση καθώς βρέθηκε στο θέατρο «Tempus Verum-Εν Αθήναις», όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα η παράσταση «Έκτορος Κάθαρσις» με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο. Παρά το πλήθος κόσμου αλλά και των υπόλοιπων καλλιτεχνών που παρακολούθησαν την παράσταση, εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο συνοδός της ηθοποιού, τον οποίο δεν άφησε στιγμή μόνο του.

Η Μυρτώ Αλικάκη εμφανίστηκε στο θέατρο με την καλύτερη συντροφιά, που δεν ήταν άλλη από τον μεγαλύτερο γιο της, Δημήτρη Λαγούτη. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Υπέροχα Πλάσματα» έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Γιώργο, όντας παντρεμένη με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη. Το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο από το 2002, όταν τελικά έπειτα από οκτώ χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μητέρα και γιος πόζαραν χαμογελαστοί ο ένας δίπλα στον άλλον και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική. Η ηθοποιός γνωστή για το κομψό και casual look της, επίλεξε για την περίσταση, ένα total black outfit με χρωματιστές πινελιές στο wrap top της. Η oversize μαύρη γούνα αλλά και τα κόκκινα ancle boots, ήταν τα στοιχεία που απογείωσαν την εμφάνισή της.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS