Μια διαφορετική πλευρά της ζωής του έδειξε ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας για τη σχέση που είχε με τους γονείς του. Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, και στο δέσιμο που προέκυψε μεταξύ τους μετά τον χαμό της.

Τόνισε ότι δεν ήταν εύκολο να αποκαλύψει στους γονείς του για τις προσωπικές του επιλογές και αναρωτήθηκε μάλιστα αν πρέπει να ξέρουν οι γονείς τη σεξουαλικότητα των παιδιών τους.

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30. Οι γονείς μου γνώριζαν τα πάντα για μένα. Αν είχα την επιλογή δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε "καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια παρά αυτός που έγινες”. Πάντα με ισορροπούσε. Κάποιες φορές με πλήγωνε αυτό», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Dot".

«Μέχρι τα 14 μου έκανα παρέα μόνο με τις φίλες της μαμάς μου. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο. Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου», πρόσθεσε.

«Δεν πήρα απολυτήριο Λυκείου. Στις εξετάσεις της δραματικής σχολής είχα δάσκαλο τον Μιχάλη Κακογιάννη. Πήγα ως μοντέλο στον Ασλάνη κι έγινα κομμωτής στα show του. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν γνωστός ως κομμωτής. Σκέφτομαι τη μητέρα μου κάθε μέρα εδώ και 14 χρόνια. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι αγρότες. Στα 12 ο πατέρας μου με πήρε στην οικοδομή, αλλά εγώ έκανα ηλιοθεραπεία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS