Ο Μάνος, η Ηρώ, η Μάνια, ο Μιχάλης, η Αθηνά, ο Άρης και ο Βασίλης, η παρέα του «Λόγω Τιμής» που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από τους Έλληνες τηλεθεατές, επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά, ξανά σε σενάριο με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπακοικονόμου και με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Άλκι Κούρκουλο, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Χριστίνα Αλεξανιάν, Βίκυ Βολιώτη, Αγγελική Δημητρακοπούλου και Δημήτρη Αλεξανδρή.

Όπως αποκαλύπτει τώρα η σεναριογράφος στο People, που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής, το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Οκτώβριο του 2019, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Παπαοικονόμου λέει επίσης στην ίδια συνέντευξη: «Δεν χαθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν φίλοι, βγαίναμε, κάναμε παρέα. Πολλές φορές το ρίχναμε στις συζητήσεις μας σαν ιδέα. Κάποια στιγμή είπα “εντάξει, λοιπόν, θα κάτσω να γράψω το Λόγω Τιμής είκοσι χρόνια μετά”. Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Έχουν γραφτεί ήδη τα πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά θα είναι χωρισμένη σε κύκλους. Στον πρώτο θα δούμε δώδεκα συνολικά επεισόδια. Ήθελα να κάνω κάτι που θα είναι πολύ φροντισμένο, πάνω στα αμερικανικά πρότυπα τηλεοπτικών σειρών».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ έκλεισε μετά την προβολή του τρέιλερ του νέου «Λόγω Τιμής» στο YouTube, ένα βίντεο που από τις πρώτες κιόλας ώρες προβολής ξεπέρασε σε views τις 200.000. «Το κλίμα στα γυρίσματα του τρέιλερ ήταν εξαιρετικά συγκινητικό. Ήμασταν όλοι εκεί, ακριβώς γιατί μας ένωνε η κοινή μας αγάπη για τη σειρά. Δεν ακούστηκαν οι ατάκες “Τι κάνεις;”, “Πού χάθηκες;”, “Πώς άλλαξες!” αφού όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν χάθηκε με κανέναν. Μπορεί δηλαδή την προηγούμενη μέρα να είχαμε φάει μαζί», λέει η Παπαοικονόμου για το τρέιλερ.

Τι θα δούμε όμως στο πρώτο επεισόδιο; Η σεναριογράφος κρατά επτασφράγιστο αυτό το μυστικό, για την ώρα τουλάχιστον. «Δεν θα αποκαλύψω ακόμη τίποτα. Μόνο ότι αυτή η παρέα ξαναβρίσκεται με αφορμή κάποιο γεγονός», απαντά.

Δες το τρέιλερ του νέου «Λόγω Τιμής».

 

TAGS