Και να που σήμερα μάθαμε ακόμα μία νέα φράση της μετά-κορονοϊού εποχής. «Διαζύγιο έκτακτης ανάγκης». Το οποίο σημαίνει ότι στις χώρες όπου τα δικαστήρια και οι δικηγόροι δεν έχουν αρχίσει ακόμα να λειτουργούν κανονικά, δεν μπορείς να χωρίσεις ακόμα κι αν το θέλεις όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Κακή συγκοιρία. Γι'αυτό και οι κυβερνήσεις θέσπισαν την διαδικασία του «διαζυγίου έκτακτης ανάγκης» με σκοπό να προστατευτούν οι πολίτες που για διάφορους, δικούς τους λόγους θέλουν και πρέπει να χωρίσουν πάρα πολύ άμεσα. 

Τον παραπάνω μηχανισμό κινητοποίησε και η Μέρι Κέιτ Όλσεν, δίδυμη αδελφή της Άσλεϊ Όλσεν, και μία από τις 11 πλουσιότερες γυναίκες στον διεθνή χώρο της ψυχαγωγίας με συνολική περιουσία που φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Η σχέση της με τον Ολιβιέ Σαρκοζί, ετεροθαλή αδελφό το Νικολά Σαρκοζί, έφτασε στο τέλος της, λοιπόν, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι μιλούν για αγεφύρωτες διαφορές στον 5ετή έγγαμο βίο τους, ωστόσο, φαίνεται ότι η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν εκείνος την έδιωξε με τον χειρότερο τρόπο από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, ακυρώνοντας το μισθοτήριο συμβόλαιο χωρίς καν να την ενημερώσει. Η πρώην ηθοποιός και νυν σχεδιάστρια ρούχων ζήτησε προθεσμία 15 ημερών για να μετακομίσει, αλλά οι δικηγόροι του Σαρκοζί δεν της απάντησαν ποτέ με αποτέλεσμα να βρεθεί στον δρόμο σε χρόνο μηδέν. Σύμφωνα, με πληροφορίες της ζητήθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι έως την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Μαϊου.

Ένα βίντεο για τον γάμο του πρώην ζευγαριού.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε με μία ήσυχη, ιδιωτική τελετή πριν από 5 χρόνια στο Μεγάλο Μήλο, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό σοβαρά προβλήμα με τη Μέρι Κέιτ να επιχειρεί να κάνει αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο, κάτι που δεν ήταν εφικτό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι, μετά από τη συμβουλή της δικηγορικής ομάδας, αποφάσισε να υποβάλει αίτηση για «διαζύγιο έκτακτης ανάγκης» προκειμένου να προστατεύσει την τεράστια, προσωπική περιουσία της. Ειδικά από τη στιγμή που ο πρώην συζυγό της αποφάσισε να την διώξει με τόσο άσχημο τρόπο από την οικογενειακή εστία.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Όλσεν και ο Σαρκοζί είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο εκείνη ζήτησε να ενεργοποιηθεί άμεσα καθώς φοβάται ότι ο πρώην συζυγός της μπορεί να διεκδικήσει μερίδιο της περιουσίας της.
Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Κεντρική φωτογραφία: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS