Αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο vintage λογαριασμός του Instagram «greekvintage_culture», ο οποίος συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα μιας άλλης νοσταλγικής εποχής. Αυτή την φορά, ο χρόνος γύρισε πίσω στο 1995, όταν η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση. Η πρωτοεμφανιζόμενη τότε παρουσιάστρια και ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Men με εντελώς διαφορετικό hair look και στιλ, από αυτό που διατηρεί σήμερα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη, στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, η οποία παρουσίαζε τότε το επιτυχημένο τηλεοπτικό show «Ciao Ant1». Ακόμα και όταν η κεντρική παρουσιάστρια «έσπασε» το συμβόλαιο της με το κανάλι και ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Mπράβο» στο Mega, η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε ξανά στο τηλεοπτικό της πλατό. Την εποχή εκείνη, η ηθοποιός έδινε τις πρώτες της συνεντεύξεις μεταξύ των οποίων και τα εν λόγω φωτογραφικά πλάνα από το ανδρικό περιοδικό. «Εμένα με αφορά στο μέτρο που προβάλλομαι. Εσείς γεμίζετε σελίδες και όλοι ελπίζουμε ότι θα πουλήσω. Η πολιτική μου, όμως δεν είναι να επιδιώξω να κάνω το μπαμ για να ανέβω με προκλητικές δηλώσεις και εμφανίσεις. Όποιος ανεβαίνει γρήγορα, πέφτει γρήγορα» δήλωνε τότε η ηθοποιός.

Εμένα με αφορά στο μέτρο που προβάλλομαι. Εσείς γεμίζετε σελίδες και όλοι ελπίζουμε ότι θα πουλήσω. Η πολιτική μου, όμως δεν είναι να επιδιώξω να κάνω το μπαμ για να ανέβω με προκλητικές δηλώσεις και εμφανίσεις. Όποιος ανεβαίνει γρήγορα, πέφτει γρήγορα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Το ροζ μπικίνι με metallic λεπτομέρειες, αναδεικνύει άψογα την καλογυμνασμένη σιλουέτα της, ενώ τα καστανά μαλλιά της ήταν μέρος της εφηβικής ηλικίας της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS